Tribuna/Футбол/Блоги/Лайнсмен з УПЛ/Кого б це купити? «Манчестер Юнайтед»

Кого б це купити? «Манчестер Юнайтед»

Літо в розпалі, а для усіх футбольних фанів це означає, що відкрито період переходів і усі ми чекаємо на трансферні бомби від топ клубів Європи. Саме тому я вирішив ввести нову (і першу) рубрику мого блогу, в якій я буду роздумувати, кого ж краще купити футбольним грандам уже цього літа. Я буду визначати три найкращих варіанти на кожну з позицій, які потребують підсилення, і бонусом буде йти мій «трансфер мріі» - перехід, якого, скоріше за все, ніколи і не буде, проте я б хотів бачити цього гравця в обговорюваному клубі :) Першою командою, про яку я хотів би поговорити, є...

Автор — VovaVovovich
25 июня 2019, 05:09
6
Кого б це купити? «Манчестер Юнайтед»

Літо в розпалі, а для усіх футбольних фанів це означає, що відкрито період переходів і усі ми чекаємо на трансферні бомби від топ клубів Європи.

Саме тому я вирішив ввести нову (і першу) рубрику мого блогу, в якій я буду роздумувати, кого ж краще купити футбольним грандам уже цього літа.

Я буду визначати три найкращих варіанти на кожну з позицій, які потребують підсилення, і бонусом буде йти мій «трансфер мріі» - перехід, якого, скоріше за все, ніколи і не буде, проте я б хотів бачити цього гравця в обговорюваному клубі :)

Першою командою, про яку я хотів би поговорити, є легендарний «Манчестер Юнайтед». Цього літа це, можливо, один з найлегших варіантів для статті, так як в МЮ назріває справжній переворот і, за правильних обставин, дуже багато гравців має як покинути, так і приєднатись до команди.

Фінансова складова не буде проблемою, так як МЮ є одним з найбагатших клубів Європи, та і можливі трансфери Де Хеа, Погба та Лукаку не дадуть манкуніанцям потрапити в пастку фінансового  фейр-плей.

Розпочнемо з трансферів, які можливі тільки при втратах тих самих Де Хеа, Погба та Лукаку. На мою думку, ідеальним варіантом було б залишити їх усіх в команді, проте, здається, що гравці вже не бачать свого майбутнього в стані червоних дияволів.

ГОЛКІПЕР - втрата Де Хеа буде найбільш значною для МЮ, хоч в цього сезоні він дещо і втратив форму. Можливо, трансфер дасть йому новий стимул і допоможе йому вийти на попередній рівень, проте навряд чи це задовольнить Юнайтед.

3. Самір Ханданович «Інтернаціонале» Мілан

Чесно кажучи, я не розумію, чого досі ніхто не витягнув Саміра з Серії А і «Інтера» зокрема. Словенець вже давно доріс до рівня топ клубу і мав би вже показувати свій рівень в кращих матчах Європи, проте змушений захищати ворота напівмертвого «Інтера». Ханданович є справжнім майстером пенальті і уже відбив більше ніж третину ударів з точки, пробитих у його ворота. Його досвід знадобився б МЮ в новому сезоні і точно допоміг би досягти вищих результатів.

2. Ян Облак «Атлетико» Мадрид

Другий варіант і другий словенець - я не спеціально, правда :) 

Я не знаю, хто займається підбором воротарів в «Атлетико», проте матрасники мають найкращих скаутів голкіперів і центральних форвардів. Усім відомий факт, що в «Атлетико» завжди був класний форвард, проте чомусь ніхто не згадує, що за останні роки тут грали і Де Хеа, і Облак, і Тібо Куртуа, та і Серхіо Асенхо є досить хорошим кіпером.

На мою думку, Облак - Куртуа на максималках, він максимально впевнений футболіст, а це є дуже важливою характеристикою для кіпера. Саме такі спокійні та врівноважені гравці зараз потрібні в Манчестері задля стабілізації атмосфери в клубі і повернення «Юнайтед» в топ-5 клубів Європи.

Колись вже МЮ купляли воротаря з «Атлетіко», чому б не спробувати знову? :)

1. Джордан Пікфорд «Евертон»

За якістю гри і Ханданович, і Облак є кращими за Джордана, проте в нього є один великий плюс - громадянство Великої Британії. Можливо, такий факт є перевагою тільки для мене, проте я дуже люблю коли гранди ставлять ставку якщо не на своїх вихованців, то хоч на гравців своєї збірної. 

Кар‘єра Пікфорда розвивається майже ідеально - після аренд в клуби нижчих ліг він виграв місце в стартовому складі рідного «Сандерленду», а пізніше пішов на підвищення в «Евертон». За всіма канонами фільмів про футбол тепер статись перехід футболіста в топ клуб і його зірковий час :)

Я впевнений, що він зможе класно проявити себе в МЮ і цей трансфер буде корисним для обох сторін.

Бонус: Джо Харт «Бернлі»

Тут навіть немає чого казати - один з моїх улюблених воротарів грає в команді-середняку, хоча, на мою думку, він заслуговує на команду набагато вищого рівня. На жаль, йому вже 32 роки, тому треба терміново привертати до себе увагу класними сейвами і тікати з «Бернлі».

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПІВЗАХИСНИК - на відміну від Де Хеа, втрата Поля Погба може стати навіть плюсом для МЮ. Звісно, він є класним гравцем, проте з точки зору формації команди він тільки заважає Уле-Гуннару Сульшеру.

3. Хакан Чалханоглу «Мілан»

Німецький турок дуже класно проявляв себе на позиції десятки в «Баєрі», проте в Італії його більше використовують як лівого вінгера. На мою думку, це те саме, що ставити Пірло на позицію центрфорварда - користь-то буде, але навіщо? Хакан класно бачить поле, вміє створити моменти партнерам і в МЮ він би точно не загубився.

2. Набіль Фекір «Олімпік» Ліон

Одна з головних персон останніх двох, а то і трьох трансферних періодів, Набіль Фекір нарешті прийняв остаточне рішення покинути Ліон і перебратись в клуб вищого рангу. Минулої зими він майже перейшов в «Ліверпуль», але не зміг пройти тест на фізпідготовку, через що і був вимушений догравати сезон в Лізі Один, а не святкувати з мерсисайдцями перемогу в Лізі Чемпіонів. 

Мінусом Набіля є те, що він ніколи не грав поза межами Франції, тому йому буде потрібен деякий час на адаптацію.

1. Хакім Цієх «Аякс» Амстердам

Хакім - один з тих футболістів, за якими я вже досить давно слідкую і не розумію, чого вони все ще сидять у своїх клубах. Нарешті, півзахисник показав себе у всій красі, тому його трансфер з «Аяксу» є вже офіційно підтвердженим.

На мою думку, він має усі шанси класно вписатись в АПЛ і стати одним з найбільш креативних гравців чемпіонату. Також йому б підійшла ЛаЛіга, проте «Реал» буде брати більш зіркових гравців, а «Барселоні» і «Атлетико» гравці такого типу поки непотрібні. 

Сподіваюсь, цього літа Цієх перейде в європейський топ клуб, бо йому вже 26 і час піджимає :)

Бонус: Крістіан Еріксен «Тоттенхем»

Данець ідеально підходить під стиль гри МЮ і зміг би вивести клуб на новий рівень, проте зараз я не бачу сенсу переходити з «Тоттенхема» в «Юнайтед». Пора вже шпорам розщедритись і придбати декілька топ гравців, тому на сезончик можна і залишитись, подивитись як воно далі буде :)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ФОРВАРД - я можу знайти причини для переходу Де Хеа та Погба, проте я зовсім не розумію, чому МЮ хоче відпустити Лукаку. На мою думку, в перспективі Ромелу одижн з кращих центральних форвардів світу, йому всього 26 і залишити його в команді було б класним рішенням для Сульшера.

3. Тімо Вернер «Ред Булл Лейпциг»

Якщо манкуніанцям потрібен форвард іншого від Лукаку типу - Вернер один з найкращих варіантів. Швидкий, проте потужний, технічний і пластичний, він є ідеальним кандидатом на роль центрфорварда «Манчестер Юнайтед». 

Тімо добре показав себе в Бундеслізі, заслужив виклик до національної збірної, де вже наколотив 10 голів. Якщо в МЮ вийде виграти боротьбу за Вернера у «Баварії» - питання центрфорварда буде точно закрите на найближчі декілька років.

2. Кшиштоф Пйонтек

23-річний поляк прийшов у Серію А лише рік назад, проте вже зарекомендував себе як одного з кращих форвардів чемпіонату. Одним з його головних плюсів є те, що форварду не потрібен час на адаптацію - він приходить і відразу забиває. Було б дуже цікаво подивитись на нього в МЮ, проте невідомо, чи погодиться Сульшер на такий ризик - все-таки, Кшиштоф провів лише півтора сезони в топ чемпіонаті, хоч і на дуже високому рівні.

1. П‘єр-Емерік Обамеянг «Арсенал» Лондон

Чесно кажучи, я не дуже вірю в цей трансфер, проте вже бачив дуже багато новин про нього. 

Якщо розлучатись з Лукаку - то тільки заради форварда рівня Обамеянга, не інакше. «Арсенал» з Емері поки не дотягує до рівня самого Обамеянга, тому його трансфер з клубу більш ніж можливий. Проте, невідомо чи він захоче переходити в стан суперника канонірів і манкуніанцям прийдеться добре потратитись, якщо вони хочуть мати в себе такого гравця.

Бонус: Кріштіану Роналду. 

Давайте чесно - хто б не хотів повернення легендарного португальця в «Манчестер Юнайтед»? На мою думку, це був би один з найкращих трансферів футболу за всю його історію. 

Роналду може закрити як позицію вінгера, так і центрфорварда і я впевнений, що такий лідер потрібен усім фрешменам МЮ.

Тепер я хочу відзначити декількох гравців, які можуть підсилити команду, хоч в «Юнайтед» і є гравці на цих позиціях.

Каліду Кулібалі «Наполі»

Відразу хочу зазначити, зо мені дуже подобається і Гарі Макгуаєр,  проте Кулібалі зараз демонструє якись неймовірний рівень. «Наполі» в чемпіонаті Італії пропустив 36 голів в 38-и матчах (менше лиш у «Інтера» і «Юве»), а в Лізі Чемпіонів - лише 5 голів, хоч це і не допомогло їм вийти з групи. 

Також однією з причин придбання Кулібалі є той факт, що ним активно цікавиться «Ліверпуль». Збери пару Ван Дейк - Кулібалі і вже ніхто не завадить Клоппу виграти АПЛ, тому «Юнайтед» треба не пожаліти грошей заради такого шикарного захисника.

Леон Бейлі «Баєр» Леверкузен

Манкуніанцям вже давно не завадило б витратитись на добротного вінгера, так як з Марсіалем і Лінгардом АПЛ не виграєш. І якщо Ентоні хоч деколи демонструє класний футбол, то Джессі вже 26, а він і досі перспективний. 

Трансфер Бейлі дасть також більше свободи Маркусу Решфорду і разом вони зможуть наколотити багато голів в ворота суперників «Юнайтед».

Марко Ройс «Борусія» Дортмунд

Закінчимо ми взагалі фантастичним трансфером, так як я вже майже не вірю, що капітан «Борусії» покине свою команду.

Ройс би класно вписався в атмосферу червоних і зміг би потягнути команду за собою. На мою думку, «Манчестеру Юнайтед» потрібно звернути свою увагу саме на таких трудяг, а не на розпіарених зірок, яким футбол потрібен лиш для розкручування їхнього бренду. Саме з цієї причини в моєму топі немає Неймара та Ікарді, хоча за ігровими якостями вони б класно підійшли МЮ.

Я навіть більше скажу, Ройс підійшов би і старому «Манчестеру» з Гіггзом, Скоулзом та Руні. 

Навіть там він не загубився би, а це є дійсно дуже великою похвалою для гравця :)

Сподіваюсь, «Манчестер Юнайтед» купить хоч когось з вище представлених гравців, бо особисто я б дуже хотів, щоб дияволи повернулись на свій минулий рівень.

А як ви думаєте, кого потрібно купити МЮ і навпаки, хто в моєму списку зайвий?

Пишіть ваші думку в коментарях, буде цікаво почитати :)

 

Любіть український футбол, проте не забувайте і про англійський :)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты