Tribuna/Футбол/Блоги/Біло-синє серце ♥/Битва Грандів. Ель-класико по-українськи

Битва Грандів. Ель-класико по-українськи

Незібраність і розгубленість. Що трапилось, Динамо?

Автор — LiDKa
16 октября 2015, 21:40

Перш за все, привіт усім шанувальникам українського футболу! Я звісно на емоціях, але… Розпочну з того, що привітаю Ярмоленка з новим підписаним контрактом! Тактичний  це хід, чи ні, але я рада, що справжній динамівець буде демонструвати свою яскраву гру, ще певний проміжок часу у якості гравця «біло-синіх»!

Отже, центральний поєдинок осіннього півкола. Матчі між цими командами завжди були особливими, принциповими, пристрасними. Сьогодні не вийняток. Адже, зустрілись команди, що пліч-о-пліч ідуть у турнірній таблиці. Одні, у випадку перемоги, збільшують відрив, інші – навпаки, зрівнюються з першими. І навіть коли матч ще не розпочався, мене вже сповнювали емоції.                            

Бойові склади, чудова атмосфера, прекрасні банери в підтримку команд.                                  

Розпочався матч з ініціативи господарів поля, і тривало це десь так до хвилинки 7. А далі… Розпочалась справжня боротьба. Градус гри покладено. За перші 13 хвилин, Шахтар змарнував 3-ма моментами. Були, звісно, моменти в Динамо, але все не те… Гра не була агресивною. Шахтар домінував і контролював. Це все і призвело до взяття воріт Марлосом . Рахунок відкрито, 0-1. Під кінець посипались удари від киян, котрі абсолютно ні до чого не призвели, нажаль. Перший тайм «гірники» відіграли краще. Набагато краще.

Друга половина зустрічі забрала дуже багато моїх нервів. Та і не тільки моїх. Все по порядку.Динамо активно розпочало гру.  Після пропущеного м’яча нібито включилося, і нібито моменти виникли. Періодично в атаку намагалися ходити… Але, не так сталося. Шахтар робить дубль. 2:0. Ну ось. Не забиваєш ти, забивають тобі.                                                                

Кепські справи, Динамо! Кепські! Як так? Що сталося? Наш захист сьогодні не в найкращій формі. Динамо впродовж другого тайму не показало нічого, нічого!  ШД домінували, комбінували. Другий гол переламав хід подій… А тут ще третій залетів…  І що? Перша поразка в чемпіонаті. Шкода.    

Сказати, що  шокована, це нічого не сказати. Я не знаю в чому справа. Я не хочу виправдовувати біло-синіх, оскільки, незабаром поєдинок в ЛЧ... А з такою грою в захисті і в центрі поля... там робити нічого. 

Я не буду багатослівною сьогодні. Просто привітаю Шахтар з заслуженою перемогою! Я не з тих вболівальників, які поливатимуть брудом команду суперника. Так, гірники. Ви сьогодні на висоті. Тейшейра, браво!

Щодо Динамо, то в якій ситуації вони б не опинилися, я не відвернуся від них ніколи. Зараз, можливо, буде трішки банально, лірично... але все ж. Незважаючи на те, що вони сьогодні були слабкими і, скажімо, безпорадними, я вірю у них. Вірю і сподіваюся, що це було непорозуміння. Що були якісь вагомі фактори і чинники, які так вплинули на них. Я не буду більше нічого говорити про гру. Ми програли поєдинок, але не боротьбу за чемпіонство! Не вішайте носа, вболівальники Славетного Клубу! Любіть команду, а не цифри!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты