Tribuna/Футбол/Блоги/Біло-синє серце ♥/Напередодні Ліги Чемпіонів. Динамо - Олександрія

Напередодні Ліги Чемпіонів. Динамо - Олександрія

Поєдинок не з серії ель-класико, проте, не менш важливий.

Автор — LiDKa
12 сентября 2015, 19:10
1

Дехто перед грою твердив, що матч буде не цікавим. Проте, тут як з якої сторони дивитися.

Адже, кожна з команд ставила перед собою якісь цілі на цей матч.  Зрештою, для киян, важливо було перемагати і повернути собі  1-ше місце у турнірній таблиці. Знаємо, що найближчий опонент донецький Шахтар, перемігши вчора у поєдинку проти харківського Металіста, наздогнав киян у боротьбі за чемпіонський титул. Також, ще однією причиною дивитися матч був такий чинник, як Ліга Чемпіонів. Тобто, матч з Олександрією був своєрідною репетицією перед поєдинком з Порту, який відбудеться 16 вересня у Києві на «Олімпійському». Нарешті, гімн Ліги Чемпіонів знову звучатиме для рідного «Динамо». Та зараз ми повертаємось до битви з «олександрійцями».

Отож. З початку матчу динамівці захопили ініціативу у свої ноги, і не давали шансів щось вигадати суперникам. Протягом перших 15 хвилин, у нас були чудові нагоди забивати, проте, ворота Олександрії залишалися «сухими». Багато ударів повз ворота від киян, багато офсайдів і т.д. Гості щільно захищалася на своїй половині поля. Інколи намагалася щось вигадувати і не так часто їм це вдавалося. Не вдавалося відкривати рахунок і «біло-синім». Але, вже на 33 хвилині матчу, своїм чудовим ударом головою Денис Гармаш виправив ситуацію. Рахунок відкрито. Кияни попереду. 1-0. Гармаш, прізвище котрого ми чули дуже часто протягом першого тайму.  

Після забитого голу господарі поля не заспокоїлися. Посіялись удари. На 38 хвилині матчу Домагой Віда переправив м’яч у сітку воріт, зробивши рахунок 2-0. До речі, приєднуємось до привітань Домагою, з приводу народження дитини! Нехай росте здоровою і щасливою! До кінця 1-го тайму кияни володіли м’ячем.

Сьогодні надзвичайно порадував Денис Гармаш, який боровся за кожний м’яч. Встигав і у захисті і у нападі. Так тримати!

Друга половина тайму розпочалась знову ж таки за ініціативи Динамо, однак, пожвавились і гравці Олександрії, які робили хоч якісь спроби виправляти ситуацію. Господарі поля, склалось враження, ніби збавили темп після 2-х забитих голів. Звісно, були моменти, але рахунок не змінювався. Напевно, варто сказати, що «олександрійці» досить таки непогано трималися. Як бачимо, рахунок не є розгромним, як у вчорашньому поєдинку «гірників» з «Металістом» ;)

Грубо кажучи, нудною виявилась друга половина зустрічі… Хіба, згадати моменти наприкінці матчу, коли «біло-сині» створювали собі нагоди робити хет-трик. Моменти Гусєва, Кравця. Все марно. Олександрія вдало захищала свої ворота і свого голкіпера.

Та недовго захищаючи, прогавила момент Динамо. Господарі, знімаючи всі запитання, таки зробили хет-трик. Асист Ярмоленнка і гол Даніло Сілви. 3-0. Кінець гри.

Браво, хлопці.З перемогою, біло-сині! Удачі у Лізі Чемпіонів!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

We are the champions!!!
17 мая 2015, 21:42
3
А нам уже 88 років!
13 мая 2015, 15:02
6
БОРІТЕСЯ, БІЛО-СИНІ!
23 апреля 2015, 19:55
3
Все посты