Tribuna/Футбол/Блоги/Лев Матчу/Тимчик – Лев матчу з Чехією. Класний асист і заявка на основну роль правого захисника

Тимчик – Лев матчу з Чехією. Класний асист і заявка на основну роль правого захисника

Олександр прогресує.

Блог — Лев Матчу
9 сентября 2021, 18:47
16
Тимчик – Лев матчу з Чехією. Класний асист і заявка на основну роль правого захисника

Олександр прогресує.

Перший збір під керівництвом Олександра Петракова Україна закрила ще однією нічиєю. Товариська зустріч з Чехією на виїзді мала всі шанси закінчитись мінімальною перемогою гостей, але лічених секунд не вистачило нашим хлопцям, аби втримати рахунок 1:0. Пізній пропущений та 1:1 в підсумку.

Нічого дивного – тренерський штаб України розбавив основний склад дебютантами збірної та гравцями, у яких мало ігрової практики в національній команді.

Одним з таких можна було б назвати Олександра Тимчика, але захисник «Динамо», схоже, вже в наступних іграх буде основним правим захисником збірної. Не дарма ж його визнали Левом матчу в Пльзені.

Вчорашній поєдинок став шостим за головну збірну країни для Олександра і другим, в якому він відзначився результативною дією. Першим був матч Ліги націй проти Швейцарії у вересні рік тому (2:1), в якому Тимчик асистував Ярмоленку на старті зустрічі. То була дебютна гра захисника за Україну.

Вчора Олександр візуально виділявся саме активністю в атаці. Гольова передача на Віктора Корнієнка прийшла якраз після одного з його частих в цій грі забігів правим флангом, завдяки яким Петраков користувався високою позицією лівого оборонця чехів.

Але встигав Тимчик також допомагати обороні, яку активно пресингувала та атакувала команда суперників. Зокрема динамівець зробив 9 перехоплень та виграв 7 єдиноборств у грі.

Він став лідером захисту, коли багатьох основних гравців не було на полі – класний матч Олександра навіть попри пропущений гол в компенсований час.

Солідний перфоманс Тимчика, завдяки якому він може сподіватись на місце в старті і в наступних іграх України.

Фото: УАФ

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты