Tribuna/Футбол/Блоги/Лев Матчу/Яремчук – Лев матчу з Казахстаном. Поклав швидкий гол, хоча міг не зіграти взагалі

Яремчук – Лев матчу з Казахстаном. Поклав швидкий гол, хоча міг не зіграти взагалі

Партнери почин не підхопили.

Блог — Лев Матчу
2 сентября 2021, 09:44
2
Яремчук – Лев матчу з Казахстаном. Поклав швидкий гол, хоча міг не зіграти взагалі

Партнери почин не підхопили.

Україна вперто продовжує клепати тільки нічийні результати у кваліфікації ЧС-2022.

Черговим, вже четвертим поспіль, паритетом закінчився гостьовий поєдинок з Казахстаном. Його підсумок вирізнився на фоні попередніх наших матчів у групі D лише результативністю – після трьох 1:1 настала черга драматичніших 2:2 з двома голами в обидві сторони вже у компенсований до другого тайму час.

А відкрив лік голам у цій зустрічі Роман Яремчук. Форвард, який ударно стартував сезон після переходу літом в «Бенфіку», зарядив уже на другій хвилині видовищний м’яч, завдяки якому заслужив звання найкращого гравця збірної на полі – Лева матчу.

Яремчук ризикував узагалі не зіграти цей поєдинок. Як пояснив Олександр Петраков, Роман важко переніс вакцинацію від коронавірусу в «Бенфіці» і температурив за кілька днів до зустрічі в Казахстані. Це створювало серйозні проблеми тренерському штабу України – в основі команди просто не залишалось здорових нападників, через що в збірну й покликали з молодіжки Данила Сікана.

Але Яремчук таки зіграв і свою справу зробив. Уже на 92-й секунді нападник красиво вдарив під перекладину воріт казахів. Без шансів для голкіпера. Гол вразив не лише естетикою, але й швидкістю. Це був четвертий найшвидший гол в історії збірної України. Швидше Романа у жовто-блакитній футболці забивали лише:

  • Ярмоленко (2011 рік, Уругваю, 16 секунда);
  • Ребров (1998 рік, Грузії, 53 секунда);
  • Ярмоленко (2013 рік, Польщі, 87 секунда).

Круте досягнення. Завдяки такому голу Яремчук вийшов на 7-ме місце серед усіх бомбардирів в історії збірної – тепер у нього по 11 голів з Євгеном Селезньовим.

Після гри Яремчук констатував, що залюбки відмовився б від цього супершвидкого голу, але на користь перемоги України. Настільки команда хотіла перемогти.

Незважаючи ні на що, підтримуємо та вболіваємо за нашу національну команду. Усі перемоги ще попереду!

Фото: УАФ

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты