Tribuna/Футбол/Блоги/▫ Legioners UA /Циганик : “Шукається можливість, аби провести матчі збірної у Львові”

Циганик : “Шукається можливість, аби провести матчі збірної у Львові”

Відомий український журналіст Ігор Циганик, поділився інформацією про можливість перенесення матчів збірної України, зі Львова до Харкова, відповівши на питання кореспондента Legioners UA Богдана Сагаша, у ефірі YouTube-програми «Циганик Live» :

Блог — ▫ Legioners UA
Автор — Legioners UA
15 марта 2021, 20:56
1
Циганик : “Шукається можливість, аби провести матчі збірної у Львові”

Відомий український журналіст Ігор Циганик, поділився інформацією про можливість перенесення матчів збірної України, зі Львова до Харкова, відповівши на питання кореспондента Legioners UA Богдана Сагаша, у ефірі YouTube-програми "Циганик Live" :

“Справді, є певна проблема. Я знаю, що відбуваються наради, можна, чи не можна грати з вболівальниками, переносити ігри, чи ні. Знаю, що поле готується, знаю, що немає точної інформації щодо рішення. На даний момент, була інформація, що дійсно – ситуація складна, але, про те, що матчі збірної точно перенесуть – інформації немає.

Зараз шукається можливість, для того, щоб все таки зіграти ці поєдинки у Львові. Змінювати стадіон, буквально за тиждень до матчу – це дуже й дуже складно. Проте, ситуація тривожна, так само, як і по всій країні”.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

А Ви знали що ?
20 марта 2021, 22:42
А Ви знали що ?
14 марта 2021, 13:43
1
Все посты