Tribuna/Футбол/Блоги/▫ Legioners UA /Федецький : «Як такого хвилювання напевно немає, але тут потрібно бути максимально об'єктивним, якщо ти вже є експертом»

Федецький : «Як такого хвилювання напевно немає, але тут потрібно бути максимально об'єктивним, якщо ти вже є експертом»

Колишній футболіст збірної України Артем Федецький - у екслюзивному коментарі для журналістів нашого ресурсу #LegionersUa прокоментував свої очікування перед дебютним ефіром у ролі експерта на телеканалі «Футбол».

Блог — ▫ Legioners UA
Автор — Legioners UA
3 сентября 2020, 18:51
3
Федецький : «Як такого хвилювання напевно немає, але тут потрібно бути максимально об'єктивним, якщо ти вже є експертом»

 

"Як такого хвилювання напевно немає, але тут потрібно бути максимально об'єктивним, якщо ти вже є експертом. Звичайно, потрібно робити аналіз, це так само як футболісти готуються до матчу і так само експерту потрібно готуватись до ефіру. Потрібно розуміти гру нашої збірної. До слова, для себе я вже переглянув декілька додатків наперед. Проте, тут є прямий ефір , приготуватися вже важче, тому потрібно буде розбирати поєдинок по гарячих слідах. Я гадаю, що у мене все має вийти, я вже маю певний досвід."

 

Дуже шкода, що поєдинок пройде без глядачів, проте тут панує енергетика та аура Львова. Вона присутня на будь-якому матчі у Львові, а тим більше, коли грає наша національна команда. Шалений драйв та адреналін і це відчувається у душі кожного з футболістів" - сказав Артем.

 

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

А Ви знали що ?
20 марта 2021, 22:42
А Ви знали що ?
14 марта 2021, 13:43
1
Все посты