Tribuna/Футбол/Блоги/▫ Legioners UA /Ліга Європи, по-українськи

Ліга Європи, по-українськи

У швейцарському Ньйоні - відбулося жеребкування першого відбіркового раунду Ліги Європи 2020/21. У ньому зіграють представники країн з низьким рейтингом УЄФА. Загалом у першому відбірковому раунді (Q1) візьмуть участь 94 команди, переможці пройдуть у другий кваліфікаційний раунд (Q2).Протистояння будуть складатися з одного матчу, який в кожній парі відбудеться 27 серпня 2020 року.

Блог — ▫ Legioners UA
Автор — Legioners UA
27 августа 2020, 17:56
3
Ліга Європи, по-українськи

Що стосується українських команд, то "Колос" з Ковалівки стартує з Q2, чернігівська "Десна" розпочне виступи з Q3, а луганська "Зоря" відразу потрапила у груповий раунд Ліги Європи. Проте серед учасників цьогорічного розіграшу - є гравці з українським паспортом, у складах закордонних команд. Саме цим футболістам присвячуємо даний матеріал, з багатьма вдалось поспілкуватися нашим журналістам й розізнати цікаві деталі :

Мінське "Динамо", де у складі виступає Андрій Бацула протистоятиме польському "П'ясту" з міста Глівіце де грає наш земляк Денис Арендарук. Власне, Денис повідомив журналісту нашого ресурсу, що на даний момент відновлюється від травми, тому його участь під питанням.

Півзахисник "Динамо" Андрій Бацула про матч з польською командою : "Суперник нам попався найсильніший з можливих, так як було ще дві команди які могли нам випасти, й вони обидві рівнем нижче "П'ясту". Але у нас в плані підготовки нічого незвичайного, готуємося в стандартному режимі, єдине шкода - що будемо грати без вболівальників. В цілому що можна сказати про суперника : команда хорошого рівня з виконавцями належного рівня, впевнений, що матч буде цікавий і бойовий".

"Нимме Калью", де виступають аж четверо наших співвітчизників (Владислав Веремєєв, Іван Лобай, Андрій Маркович та Владислав Хомутов) прийматме словенську "Муру", захисник естонського клубу Іван Лобай розповів нам, що про суперника в нього не надто багато інформації, але на той момент, ще у запасі команди було декілька підготовчих теорій, на яких футболісти й вивчали клуб із Словенії. Андрій Маркович також поділився думками про суперника : "Нам попався суперник - словенська "Мура", команда показує доволі високий рівень, грає в комбінаційний футбол. Добре тактично підготовлена команда, грає у свій футбол - незалежно від суперника. Останні результати говорять самі за себе, що команда става володарем кубка Словенії, тому ,команда бойова і буде в нас хороший поєдинок. Я вважаю, що цей суперник нам під силу, головне - добре підготуватися, вивчити усі плюси й мінуси "Мури". Потрібно вигравати і проходити в наступний раунд". Побажаємо успіхів нашим хлопцям у цій дуелі.

Литовський "Жальгіріс" Юрія Бушмана поїде в гості до норвезького "Буде-Глімта". Український форвард про суперника : Про суперника поки знаємо не надто багато, тільки що він на першому місці у чемпіонаті Норвегії, але думаю - наш тренерський штаб збере потрібну для нас інформацію і ми їх детально розберемо. Звичайно, вони вважаються фаворитами, ще й будуть грати вдома, але ми все одно ставимо максимальні завдання на цю гру, перемога й прохід в наступний раунд".

Словацький "ДАК" гратиме на виїзді з ісландським "Хапнарфйордуром". Український захисник, чемпіон світу в складі юнацької збірної України Данло Бескоровайний прокоментував майбутній поєдинок : "На даний момент - я ще відновлююся після травми, сподіваюся, що скоро зможу допомогти своїй команді й повернуся до Ліги Європи. Вже приступив до тренувань. Але, ще треба часу, аби м'язи адаптувалися. Щодо жеребу, думаю, що просто не буде, бо це Ісландія, й там зовсім інший клімат і умови для ігор. Але гадаю, що наша команда покаже свій рівень і ми пройдемо далі".

Костянтин Махновський, український голкіпер латвійського "Вентспілса" поділився враженнями про суперника у Лізі Європи - молдавське "Динамо-Авто" та розповів про цілі на даний поєдинок : "Перше враження про "Динамо-Авто", що легко з цією командою не буде, як напевно і з кожною командою хто грає в кваліфікації Ліги Європи. З того що вдалося подивитися, команда грає дуже компактно в обороні, з швидкими виходами в контратаку. Є футболісти які досить добре можуть виконати стандартні положення.

Тому, ставимося до команди з максимальною повагою, адже просто так навіть в кваліфікацію неможливо потрапити, для цього потрібно стабільно грати протягом сезону. Не сумніваюся, що команда доволі хорошого рівня, але у нас завдання тільки одне це - перемога! Цілі в Лізі Європи - пройти якомога далі. Тверезо оцінюємо шанси на потрапляння в групу, все можливо, звичайно, враховуючи що протистояння складається з однієї гри, але так далеко не заглядаємо, основне завдвння - пройти якомога далі. Кожна наступна гра найважливіша.

Тому, успіху всім нам завтра, і аби радість після гри була не тільки від перемоги за клуб, а так само й від того - що ми представляємо нашу країну!".

Другие посты блога

А Ви знали що ?
20 марта 2021, 22:42
А Ви знали що ?
14 марта 2021, 13:43
1
Все посты