Tribuna/Футбол/Блоги/▫ Legioners UA /Алан Ауссі : «У «Слована» немає команди #U21 є «B» команда, яка цей сезон вже завершила

Алан Ауссі : «У «Слована» немає команди #U21 є «B» команда, яка цей сезон вже завершила

Український захисник чеського «Слована» Алан Ауссі поспілкувався з журналістом #LegionersUa Богданом Сагашем про карантинні будні у Ліберці, відновлення тренувань й різницю між українським й чеським чемпіонатами.

Блог — ▫ Legioners UA
Автор — Legioners UA
22 мая 2020, 21:39
9
Алан Ауссі : «У «Слована» немає команди #U21 є «B» команда, яка цей сезон вже завершила

 

— Алане, як проходять Ваші карантинні будні в Чехії ? Сумуєте за футболом ?

— Карантинні будні, в основному, проходили за переглядами фільмів й грою на PS4, добре, що вже кілька тижнів ми почали тренуватися в спеціальному режимі.

— Індивідуальна програма тренувань в домашніх умовах, поширене явище у карантинних реаліях різних футбольних чемпіонатів, тренерський штаб "Слована" надсилав команді такі програми ?

— Так, на пошту приходили листи від клубу із завданнями й тренуваннями, там була бігова робота й статичні вправи.

— В мережі з'явилась інформація щодо відновлення футбольної першості Чехії, базова дата - 23 травня. Стартовий матч 23 туру : "Тепліце" - "Слован". Молодіжний чемпіонат #U21 також поновиться цієї суботи ?

— У "Слована" немає команди #U21, є "B" команда, яка поточний сезон вже завершила, федерація вирішила не догравати його.

— У поточному сезоні, Ви двічі з'являлись на полі в офіційних іграх за "Слован Б", з "Богеміансом" та "Препере", які враження від чемпіонату, можете порівняти з українським ?

— По-перше, хочу сказати, що така кількість ігор обумовлена багатьма факторами : адаптацією, щомісячними моїми виїздами в збірну країни (у команди "B" чемпіонат не бере паузу коли грають збірні) й моїми поїздками з приводу робочої візи. З українським чемпіонатом - важко порівнювати, бо тут більше розраховують на фізичну міць, рідко команди розігрують короткими передачами м'яч, частіше можна побачити, як вони за рахунок довгих передач й високого форварда виходять в атаку, також як на мене динаміка на порядок вища.

— Присутність співвітчизників допомагає на тренуваннях ? Як відбувалась адаптація в клубі ?

— Коли я приїхав, то тренувався з "B" командою - перший тиждень, а потім мені сказали, що завтра їдеш грати за першу команду, в тих серед тижня був товариський матч, підготовчий, перед грою з празькою "Спартою". На полі були я й Ахмед Алібеков, він мені допоміг добре увійти в гру "робочою підказкою" і далі проблем не було - гра склалася непогано для нас.

 

 

— Чи відновились у команди тренування ? Як усе відбувається ? Соціальна дистанція, маски ? Тренування невеличкими групами ? Який доступ до бази ?

— Триває 4-ий тиждень тренувань після карантину і перші два були втягуючими, тренування були в групах по 7 чоловік з простими й зрозумілими вправами і навантаженнями, зараз же з кожним днем й тренуванням - навантаження наростає. Доступ на базу вже майже повний.

— Стежимо за Вами у #Instagram, в сторісах можна побачити, що Ви любите грати у відеоігри, особливо у #FIFA, хто з українських футболістів був Вашим найлегшим й найскладнішим опонетом ? 

— Ой, на карантині встиг пройти напевно ігор 6, у які не грав й паралельно грав у "Call Of Duty Warzone" й іноді в "FIFA 20є. На рахунок найлегшого і найважчого суперника - не хотів би нікого образити, але зазвичай, скільки б ми не грали на "щось" з хлопцями, чи то : відтискання, присідання, перекиди, або якась репліка на камеру - зазвичай перемагав я, всі відео є у мене в Інстаграмі й у моїй фотострічці.

— Музика - Ваше хобі, чи щось більше ? Які пріоритети й цілі ставите у цій сфері ?

— Музика - це спосіб відволіктися, розслабитися, очистити розум, я роблю те, що мені подобається і отримую від цього неймовірний кайф, коли чую компліменти від різних людей, чи то друзі, або взагалі сторонні люди. Є мрія записатися разом з кількома виконавцями, але, мабуть поки не буду говорити конкретно з ким, ті хто мене знає і стежить за мною, здогадаються про кого я говорю.

 

 

— Улюблений захисник Алана Ауссі ? Кого з футболістів ставите собі за приклад ? Або чия кар'єра Вам до вподоби, з діючих футболістів, або легенд ?

— Батько, коли я був ще дитиною - розповідав мені про легендарного італійського захисника Паоло Мальдіні. Я не застав його гри, але у нас Слава Богу - є "YouTube". Я часто дивився нарізки й фільми про нього це був "воістину великий" боєць на полі й справжній лідер яких дуже мало. Якщо брати з тих хто ще грає то напевно - це буде Вірджіл Ван Дейк, номер один в світі серед захисників, на даний момент, він топ.

— "YouTube"-блогери набирають оберти в Україні, які канали про футбол найчастіше переглядаєте ?

Якщо чесно, конкретно футбольних блогерів, я майже не дивлюся бо, всі ці челенджі - більше йдуть на аудиторію 10+. Люблю дивитися канали : "Топлес", "Utopia Show", "Ridddle", "XGTV", "Rapnews" й "This Is Хорошо". Але, взагалі за настроєм, можу що завгодно дивитися.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

А Ви знали що ?
20 марта 2021, 22:42
А Ви знали що ?
14 марта 2021, 13:43
1
Все посты