Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/Віктор Вальдес. Ймовірний шлях продовження кар'єри голкіпера «Барси»

Віктор Вальдес. Ймовірний шлях продовження кар'єри голкіпера «Барси»

Блог «В ритме фламенко» дискутує на рахунок останнього року в «Барселоні» Віктора Вальдеса тай виділяє його ймовірний шлях продовження кар’єри.

Автор — Sacha79
31 октября 2013, 10:17
4

Блог "В ритме фламенко" дискутує на рахунок останнього року в "Барселоні" Віктора Вальдеса і виділяє його ймовірний шлях продовження кар'єри.

Мій батько завжди мені говорить, що люди пам'ятають тільки погане. Про щось хороше вони швидко забувають і коли  стає трохи гірше в усьому звинувачують кого завгодно тільке не себе. Так можна сказати і про голкіпера Барселони Віктора Вальдеса.   

Кожен, хто хоч трохи стежить за футболом обов'язково розповість про ляпи Вальдеса. Насправді, він робить помилки в середньому не більше одного разу за сезон. Зате це всі бачать (це ж «Барселона»!). Звідси відповідна репутація і стійкі кліше. П'ятиразовий володар трофея Замори найнадійнішому голкіперу чемпіонату Іспанії Антоніо Рамальетс, чий рекорд нещодавно повторив Віктор, запам'ятався завдяки грубій помилці у фіналі Кубка чемпіонів - у 1961 з «Бенфікою», яка коштувала «Барселоні» титулу. Вальдеса більшість буде пам'ятати, як вдалий додаток до самого сильного складу в окремо взятій команди. Тому що він рідко вступає в гру. Тому що « Барса » захищається в першу чергу своєю атакою, пресингом і тиском. Тепер настав час йти в атаку Вальдесу.   

Вальдес - досить хороший  голкіпер, що вміє добре керувати захистом команди. Його рефлекси дозволяють йому успішно відбивати удари, а хороша спритність дозволяє виручати при виходах один на один. Як воротар сучасного зразка, він досить впевнено грає і за межами воротарської зони, виграючи єдиноборства з нападниками, обігруючи їх легким рухом корпусу. Інколи виконує функції захисника. Розпочинає багато атак команди. Дуже добре грає ногами. Однак іноді здійснює досить грубі воротарські помилки (можливо через це довго і не викликався в збірну Іспанії). Ці помилки були названі іспанськими коментаторами «вальдесадас».     

З «Барселоною » Вальдес пережив все що тільки можна. Зазвичай кажуть «виграв», але в даному випадку це вірно лише частково. Він рятував свої ворота від неминучих голів у фіналах Ліги чемпіонів у Парижі - 2006 і Римі -2009, але героями тих матчів були інші люди. Він відбивав божевільні удари в «класико», але історія пам'ятає лише ім'я кращого бомбардира зустрічей «Барси» і «Реала» (воно занадто відомо, щоб його називати). Він відправив у запас Речбера Рюшту, коли турок був на піку форми, але говорили, що це тільки по блату, на правах вихованця. Схоже, в цій «Барселоні» у воротаря просто не може бути іншої карми і долі. А хочеться.      

 

Тому, напевно, Вальдес і вирішив покинути Барселону. Зробивши собі новий виклик. Після 20 років в Барселоні. Покинути Барселону Віктора змусило і не тільки бажання підзаробити, але довести собі тай, напевно, іншім, що він справді класний голкіпер.  

"Так , мене б влаштував перехід в чемпіонат Франції. Монако багато в чому підходить мені. Це один з можливих варіантів мого продовження кар'єри".

Віктор Вальдес, кажучи про своє рішення покинути каталонський клуб, підтвердив , що "Монако" є одним з варіантів . "Так , мене б влаштував перехід в чемпіонат Франції. Монако багато в чому підходить мені. Це один з можливих варіантів мого продовження кар'єри. Чув , що Ерік Абідаль щасливий в Монако. Був би радий знову грати з ним разом. Я провів в "Барсі " більше 20 років. Разом з клубом я виграв всі можливі трофеї, але тепер для мене ця історія добігає кінця. Настав час знайти нову команду і добиватися нових цілей".

Звісно якщо трансфер відбудеться то я особисто вважаю, що для такого клубу як Монако це, напевно, буде плюс. Вальдес всеж-таки голкіпер досить високого класу (хоча досить багато народу зі мною буде сперечатися) в пристойному віці (31 рік це тільки розквіт воротаря) з величезними досвідом ігор на різних рівнях.      

     

Монако колись було досить грізною силою в фрацузькому футболі. Сім разів чемпіон країни, п'ять кубків Франції, та на міжнародній арені в 1992 році фіналіст Кубка Кубків та в 2004 році фіналіст Ліги Чемпіонів. Клуб починає повертати втрачені позиції завдяки російському олігарху Дмитру Риболовлеву.    

І тому, напевно, в воротах князівського клубу має стояти не третій голкіпер збірної Хорватії Даніель Субашич, а Віктор Вальдес який хоче довести в першу чергу собі, що він не тільки додаток до найкращої команди світу останіх часів, а щось більше.           

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Adios Amigos!
Вчера, 14:23
На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты