Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/15 відомих футболістів, які грали за «Атлетіко» та «Реал»

15 відомих футболістів, які грали за «Атлетіко» та «Реал»

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам згадати напередодні «Дербі Мадриленьо», які відомі футболісти грали за обидві мадридські команди.

Автор — Sacha79
27 февраля 2016, 10:08

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам згадати напередодні «Дербі Мадриленьо», які відомі футболісти грали за обидві мадридські команди.

15. Рамон Тріана

Рамон був першим гравцем, який перейшов із "Атлетіко" до "Реалу". Він почав захищати кольори "матрацників" у 1919 році, де провів дев'ять років. Потім перейшов у стан "вершкових", де провів чотири роки. Легендарний Сантьяго Бернабеу відмічав, що не бачив кращого гравця. 

14. Хайме Ласкано

 

Автор історичного першого м'яча в чемпіонаті Іспаній у складі "вершкових". Починаючи з 1928 року сім років захищав кольори "Реалу", де вигрвав два титули чемпіона Іспанії. У 1935 перейшов до "Атлетіко". Та там провів всього один сезон, у 1936 році в Іспанії почалася громадянська війна.

13. Хуан Антоніо Іпінья

У 1935 році до війни Хуан Антоніо рік захищав кольори "Атлетіко". Перед початком війни перейшов до складу "вершкових", де став одною з легенд клубу. Після закінчення кар'єри футболіста став тренером. У 1952 році був призначений головним тренером "королівського" клубу. Хоча на цій посаді протримався лише рік.

12. Луїс Марін

Нападник Луїс Марін з 1928 до 1936 року захищав кольори "матрацників". Після громадянської війни він два роки грав у складі "вершкових".

11. Маноло Пасос

Один з кращих голкіперів 50-х років Іспанії почав свою кар'єру в "Сельті", де провів два роки. Потім Маноло провів один рік у складі "Реалу". З часом він опинився в "Атлетіко", де провів сім чудових сезонів.

10. Хосе Луїс Перез Пайя

Хосе Луїс виграв у складі "Реалу" два Кубки Чемпіонів у кінці 50-х років. Та перед цим він чотири роки грав за "Атлетіко" де став чемпіоном Іспанії. Повісивши бутси на цвях він став футбольним функціонером, де досяг значного успіху очоливши Федарацію Футболу Іспанії у 1970 році.

9. Рамон Гроссо

Рамон вихованець "вершкових" майже всю кар'єру провів у рідному клубі. Він тут досяг значних успіхів: 7 титулів чемпіона Іспанії та один Кубок Чемпіонів. Та у 1964 році нападник був відісланий в оренду до "Атлетіко", де провів майже рік. Після неї знову повернувся до лав "Реалу", де заграв ще краще.

8. Пако Льоренте

Пако розпочав розпочинав свою професійну кар'єру в "Атлетіко", де провів два сезони. У 1987 році він переходий у стан "вершкових", де провів 7 успішних сезонів.

7. Хуан Еснайдер

Аргентинський нападник у 18 років потрапив до складу "Реалу", де провів два роки і виграв Кубок Іспанії. Потім у 1993 році він переходить до "Сарагоси", де демонстрував свою найкращу гру. У 1995 році "Реал" знову повертає в склад Еснайдера. За один сезон він у 20-ти іграх забив лише 1 гол. І Хуан переходить до "матрацників", де за сезон забиває 16 голів. Після цього він переходить до "Єспаньойолу". Він також грав за "Порту", "Ювентус" та "Аяччо".

6. Хосе Гарсія Кальво

Відомий захисник є вихованцем "Реалу", але у головній команді грав лише рік у сезоні  1996-97р. Після цього він 4 роки захищав кольори "Вальядоліду", і в 2001 році перейшов до "Атлетіко", де грав 5 років ставши при цьому капітаном команди. Завершувати кар'єру знову поїхав до "Вальядоліду".

5. Хосе Мануель Хурадо

29-ти річний півзахисник "Уотфорда" є вихованцем "королівського" клубу. Багатьом вихованцям "Реалу" важко закріпитися у основі головної команди. Хосе не виняток провівши декілька ігор у головній команді він переходить до "Атлетіко". У складі "матрацників" спочатку також не все було гладко. І Хурадо відправили в оренду до "Мальйорки". Та після повернення він стає одним з лідерів команди, і виграє з нею ЛЄ та Суперкубок УЕФА у 2010 році. Потім він грав за "Шальке" та "Спартак".

4. Хуанфран

Ще один вихованець "королівського" клубу, якій не зміг закріпитися в основі. У 2006 році він переходить до "Осасуни", де проводить 5 сезонів. У 2011 році Хуанфран стає гравцем "Атлетіко". На даний період часу це один з найкращих захисників Прімери.

3. Сантьяго Соларі

 

Аргентинсикий півзахисник у 1999 році переходить з "Рівер Плейта" до "Атлетіко". Після вдалого  сезону у складі "матрацників", він переходить у "Реал". Соларі провів 5 чудових років у складі "вершкових". Здобувши з командою всі можливі титули у клубному футболі.

2. Хосе Антоніо Рейєс

Одноклубник Конопляки протягом футбольної кар'єри пограв у багатьох клубах. Звісно він грав і за "Атлетіко" та "Реал". У складі "веркових" зіграв у сезоні 2006/07 р., і виграв чемпіонат Іспанії. За "матрацників" виступав 5 років, де був одним з лідерів команди та виграв дві ЛЄ.

1. Уго Санчес

Легендарний мексиканський нападник займає 4 місце серед найкращих бомбардирів іспанської Прімери за всю історію забивши 234 голи. Він з'явився на піренейському півострові у 1981 році в складі "Атлетіко", де провів чотири сезони. Після цього 7 чудових років у складі "Реалу", де став одною з легенд клубу. Уго п'ять разів ставав кращим бомбардиром чемпіонату Іспанії: один раз у скдалі "Атлетіко" та чотири рази, коли захищав кольори "Реалу". У 1990 році взагалі став кращим бомбардиром європейськиї чемпіоннатів отримавши "Золотий бутс". Захищаючи кольори "вершкових" п'ять разів ставав чемпіоном Іспанії та вигравав Кубок УЄФА. 

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты