Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/5 випадків, коли занадто грубо грали проти Мессі

5 випадків, коли занадто грубо грали проти Мессі

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам згадати випадки, коли занадто грубо грали проти аргентинського генія.

Автор — Sacha79
31 января 2016, 15:20
8

У вчорашньому протистоянні "Барселона"-"Атлетіко": захисник "матрацників" Філіпе Луїс занадто грубо зіграв проти нападника каталонців Ліонеля Мессі, за що і отримав справедливу червону картку. Блог "В ритме фламенко" пропонує вам згадати, ще декілька випадків коли занадто грубо грали проти аргентинського генія.

5. Ас'єр дель Орно

У 2006 році в матчі 1/8 ЛЧ "Челсі"-"Барселона": захисник "синіх" дель Орно досить грубо зіграв, проти молодого Мессі. Ліонель отримав травму, і пропустив кінець сезону. Він також не зіграв у переможному фіналу ЛЧ проти лондонського "Арсеналу".

4. Фернандо Амореб'єта

У жовтні 2009 року на старенькому "Сан Мамесі" захисник "Атлетіка" Амореб'єта , ледь не зніс голову аргентинському генію.

3. Томаш Уйфалаші

У вересні 2010 року у матчі проти "Атлетіко" Мессі отримав травму від захисника Томаша Уйфалуші. Переглядаючи трансляцію матчу здавалося, що це жахлива травма та все обійшлося два тижні, і Мессі знову готовий вийти на поле.

2. Серхіо Рамос

Перша гра "Реала" проти "Барселони" під керівництвом Жозе Моурінью закінчилася розгромом 5-0. У кінці матчу не витримали нерви у захисника "вершкових" Рамоса, який відверто наніс удар по ногам Мессі.

1. Філіпе Луїс

У вчорашній грі Філіпе Луїс наніс небезпечний удар прямою ногою у коліно Мессі.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты