Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/10 найяскравіших миттєвостей Суареса у «Барселоні»

10 найяскравіших миттєвостей Суареса у «Барселоні»

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам згадати найяскравіші моменти за участю уругвайського нападника «Барселони», який рік тому офіційно дебютував у складі каталонського гранда.

Автор — Sacha79
25 октября 2015, 15:46

10. Офіційний дебют за "Барселону"

 

25 жовтня Луїс Суарес відбувши покарання офіційно дебютував у складі "блаугранас". Уругвайський "вампір" вийшов на поле "Сантьяго Бернабеу" проти заклятого ворога "Барселони". Каталонці програли "Ель Класіко" з рахунком 3-1, а Суарес відзачився гольовою передачею на Неймара.

9. Перший гол за "Барселону"

   

Рівно через місяць Луїс забив свій перший офіційний гол у складі "Барселони". У грі групового турніру ЛЧ, жертвою уругвайського "вампіра" став кіпрський "АПОЕЛ".

8. Фото супер тріо MSN у грі проти "Атлетіко"

 

11 січня 2015 року "Барселона" обіграла на своєму полі мадридський "Атлетіко" з рахунком 3-1. По голу забили Неймар, Суарес та Мессі. Після цієї гри почали говорити про супер тріо MSN, яке до кінця сезону 2014/15 забило 122 голи.

7. Чудовий гол "ножницями" у ворота "Леванте"

Цей гол, напевно, найкрасивіший, який забив Луїс захищаючи кольори каталонського гранда.

6. Переможний гол в "Ель Класіко"

Цей гол забитий у ворота "Реалу" став не тільки переможним у грі, але досить суттєво вплинув на долю боротьби за чемпіонство в Іспанії. "Барселона" закріпилася на перший сходинці, і до кінця турніру не покидала її.

5. Дубль у ворота "ПСЖ"

15 березня 2015 року у чвертфіналі ЛЧ проти "ПСЖ" угурвайський нападник відзначився дублем. Спочатку він просто познущався над захистом господарів обігравши трьох захисників, і влучно пробивши у ближній кут воріт. Другий гол: прокинув м'яч між ногами захисника Давіда Луїса, і влучно пробив по воротам суперника. "Барселона" перемогла в тому матчі 3-1, і фактично друга гра перетворилася у формальність.   

4. Перший хет-трик за "Барселону"

Минулого сезону у 35 турі "Барселона" на виїзді розгромила "Кордобу" 8-0. Суарес зробив перший хет-трик у складі  "каталонців".

3. Гол у фіналі ЛЧ

У фіналі ЛЧ "Барса" здолала "Ювентус" з рахунком 3-1. Коли на табло горілі дві одиниці Мессі проишов з центра поля, і пробив по воротах, Буфон відбив та на добиванні першим був Суарес. Потім ще відзначився Неймар, але гол Луїса став переможним.

2. Фото із Суперкубком Європи

8 серпня 2015 року "Барселона" перемогла у драматичному фіналі за Суперкубок Європи "Севілью" 5-4. Суарес також відзначився голом і виграв 4 трофей у складі "блаугранас". На даний період це останній трофей Луїса у складі "Барселони.

1. Номінація на Золотий м'яч

20 жовтня ФІФА оголосила список із 23 претендентів на Золотий м'яч 2015 року. Серед них шестеро представників "Барселони". Звісно, Луїс Суарес також тут.

Використано матеріали: fcbarcelona.es

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Adios Amigos!
25 апреля, 14:23
2
На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты