Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/MVP команд Прімери (частина перша)

MVP команд Прімери (частина перша)

Блог «В ритме фламенко» пропонує читачам ознайомитися з кращими гравцями команд іспанської Прімери сезону 2014/2015.

Автор — Sacha79
10 июня 2015, 15:40
4

В першій частині, я пропоную ознайомитися з крашим гравцем кожної команди, які зайняли місця з 11 по 20. Порядковий номер означає, яке місце зайняла команда у сезоні 2014/2015.   

20. Федеріко Картабія (Кордоба)

Вік: 22 роки

Амплуа: півзахисник

Національність: аргентинець

"Кордоба" найгірша команда Прімери, яка першою вилетіла з елітного дивізіону. Найкращим серед найгірших, став молодий аргентинський півзахисник Федеріко Картабія. Він був арендований на початку сезону у "Валенсії". Федеріко провів у складі "Кордоби" 30 ігор забив 4 голи та віддав 4 гольові передачі, що є найкращим показником у команді по системі гол+пас. Хоча керівництво клубу чекало більше від гравця. Все рівно він краще, за всіх провів цей сезон у клубі.

19. Верса (Альмерія)

Вік: 28 років

Амплуа: півзахисник

Національність: іспанець

 

Іспанський півзахисник "Альмерії" досить креативний гравець. Який брав участь у більшості атакувальних дій команди. Він провів 33 матчі у сезоні забив 4 голи та віддав 3 гольові передачі. Верса доклав всіх зусиль, щоб команда до останнього туру боролася за виживання у Прімері.

18. Мікель Аррубаррена (Ейбар)

Вік: 32 роки

Амплуа: нападник

Національність: іспанець

Досвічений нападник баського колективу, грав у команді у різних лігах починаючи третім дивізіоном і закінчюючи Прімерою. Та у свої 32 роки він став найкращим бомбардиром команди забивши 9 голів, а це кожен четвертий гол "Ейбара" у Прімері.  Аррубаррена довів всім, що немає різниці кому забивати. Та голів нападника невистачило, для збереження прописки у Прімері.  

17. Аллан Ньом  (Гранада)

Вік: 27 років

Амплуа: захиснк

Національність: камерунець

Камерунський захисник останні 5 років, впевнено цементує оборону команди. І завдяки його вдалим діям, і цього сезону команда посіла рятівну 17 сходинку. Для "Гранади" Ньом у цьому сезоні став справжньої стіною у захисті. Він провів весь сезон досить стабільно, не допускаючи серйозних промахів у своїх діях. У команді, яка у більшості матчів захищається не є дивиною, що кращим на полі є захисник. 

16. Фабрісіо  (Депортіво)

Вік: 27 років

Амплуа: воротар

Національність: іспанець

Початок сезону Фабрісіо, почав на лаві запасних. І з'явився вперше на полі коли основний воротар команди Херман Люкс отримав травму. Дебют пройшов вдало "Депортіво" перемогло "Валенсію" 3-0. Завдяки впевненій грі воротаря не пропустили. Після цього матчу Фабрісіо був основним у всіх матчах Прімери. Показники також чудові 31 гра і 11 матчів на ноль. "Депортіво" завдяки вдалим діям свого голкіпера залишилився у Прімері на наступний сезон.  

15. Еміліано Веласкес (Хетафе)

Вік: 21 рік

Амплуа: захисник

Національність: уругваець

Молодий захисник провів чудовий сезон за "Хетафе". Недарма Оскар Табарес тренер національної збірної Уругвая вніс його кандидатуру у розширений список на Кубок Америки. Хоча звісно в основний список Веласкес не попав, і не зіграє на турнірі. Але така увага до захисника, якому місяць тому виповнився 21 рік, про щось тай говорить. 

14. Давід Барраль  (Леванте)

Вік: 32 роки

Амплуа: нападник

Національність: іспанець

Досвіченний центральний нападник "Леванте" є найкращим бомбардиром команди. Він провів 35 ігор у сезоні і забив 11 голів. Непоганий показник, для форварда такої команди, як "Леванте".  

13. Жонатас  (Ельче)

Вік: 25 років

Амплуа: нападник

Національність: бразилець

 

Придбаний на початку сезону Жонатас, став справжньою знахідкою для "Ельче".  Бразильський нападник є справжнім лідером команди. Він став не тільки кращим бомбардиром команди забивши 14 голів, але і найкращим асистентом віддавши 9 гольових передач. Звісно важко буде втримати в команді такого форварда, як Жонатас на наступний сезон.  

12. Серхіо Каналес  (Реал Сосьєдад)

Вік: 24 роки

Амплуа: півзахисник

Національність: іспанець

Молодий півзахисник баського колективу Серхіо Каналес, у минулому сезоні у Прімері зіграв 36 ігор, що є найкращим показником у команді. Логіка проста, що тренери найбільше довіряють найкращим. Можна відмітити, що коли команду покинув лідер Грізман, то Каналес разом з Карлосом Велою ключові фігури у команді. 

11. Альберто Буено (Райо Вальєкано)

Вік: 27 років

Амплуа: нападник

Національність: іспанець

Минулий сезон для Буено став справжнім бенефісом, про що свідчить і запрошення до "Порту". Вихованець мадридського "Реалу", почав себе проявляти ще у "Вальядоліді", та коли після сезону 2012/2013 команда вилетіла з Прімери. Представники "Райо Вальеєкано" дуже вчасно зробили пропозицію талановитому форварду. І не пошкодували бо за два роки Альберто приніс багато коритсі команді, і виріс у чудового форварда, який може зіграти, і на вістрі атаки, або з глибини поля.

Далі буде...  

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты