Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/10 найефективніших бомбардирів Прімери

10 найефективніших бомбардирів Прімери

Блог «В ритмі фламенко» пропонує читачам ознайомитися з рейтингом найбільш ефективних бомбардирів іспанського чемпіонату.

Автор — Sacha79
11 апреля 2015, 14:10
3

Блог "В ритмі фламенко" пропонує читачам ознайомитися з рейтингом найбільш ефективних бомбардирів іспанського чемпіонату.

Ми всі бачимо таблицю найкращих бомардирів під час сезону. Та, напевно, всім цікаво, хто з нападників найбільш ефективно використовує свої удари.

10. Гарет Бейл. "Реал" Мадрид

 

Один з найдорожчих придбань "вершкових" за всю історію існування знаходиться на 10 сходинці. Він наніс 91 удар в бік воріт, при цьому забивши 13 голів. Виходить так, що 14% його ударів досягли цілі.

9. Лусіано В'єтто. "Вільяреал"

 

Молодий талановитий аргентинський нападник займає 9 сходинку в цьому рейтингу. В'єтто забив 12 голів у дебютному сезоні за "жовту субмарину", для цього він наніс 72 удари в бік воріт суперників. Враховуючі ці дані, виходить так, що 17% ударів Лусіано є результативними.

8. Альберто Буено. "Райо Вальекано"

В цьому рейтингу присутній тільки один іспанський футболіст: він розташувався на 8 сходинці.  Альберто наніс 77 ударів у бік воріт суперників, з них 16 дісталися цілі, що складає 21% ефективності його ударів.

7. Карім Бензема. "Реал" Мадрид

 

Французький нападний "вершкових", один з трійки "BBC", розташувався на 7 сходинці. Бензема пробив 68 раз у бік воріт суперника, 15 ударів завершилися взяттям воріт. Ефективність ударів складає 22%.

6. Кріштіану Роналду. "Реал" Мадрид

Найкраший бомбардир Прімери на даний період часу розташувався лише на 6 сходинці. Роналду, який забив 37 голів, для цього йому знадобилося 165 раз нанести удари у бік воріт суперників. Враховуючи ці показники, можна сказати, що лише 22,4 % ударів володаря "Золотого м'яча" закінчуються взяттям воріт.

5 Ліонель Мессі. "Барселона"

 

Аргентинський геній - другий в списку бомбардирів Прімери та у нашому рейтингу розмістився на п'ятій позиції. Мессі завдав 145 ударів по воротах суперників і забив при цьому 33 голи. Ефективність його ударів складає 22,8%.

4. Неймар. "Барселона"

Молодий бразильський нападник, який проводить другий сезон у "Барселоні", додав у всіх компонентах гри. Незважаючи на скандали і розлідування навколо його трансферу, Неймар забив 17 голів, при цьому наніс 69 ударів у бік воріт команд суперників. Ефективність його ударів досить висока: 24%.

3. Маріо Манджукіч. "Атлетіко"

 

Хорватський нападник є одною з ключювих фігур у команді Дієго Сіміоне. Про це свідчать і його показники він забив 12 голів, при цьому пробивавши у бік воріт команд суперників 48 раз. Кожен 4 удар Маріо завершується взяттям воріт, ефективність - 25 %.

2. Антуан Грізман. "Атлетіко"

 

Новачок "Атлетіко" - молодий франуцуз кращий бомбардир команди. Він наніс 59 ударів по воротам суперників, з них 16 завершилися взятттям воріт. Ефективність його ударів складає 27%.

1. Карлос Бакка "Севілья"

Найефктивнішим бомбардиром Прімери є нападник "Севільї" Карлос Бакка. 28% його ударів стають результативними, із 60 ударів колумбійського нападника 17 завершилися взяттям воріт.     

Статистичні дані станом на 10.04.2015р.                 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты