Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/Трансфер Відаля - це великий плюс для «Барселони»

Трансфер Відаля - це великий плюс для «Барселони»

Блог «В ритме фламенко» вважає, що покупка Артуро Відаля - дуже вдалий трансфер для «Барселони».

Автор — Sacha79
5 августа 2018, 11:21
2
Трансфер Відаля - це великий плюс для «Барселони»

Блог "В ритме фламенко" вважає, що покупка Артуро Відаля - дуже вдалий трансфер для "Барселони".

Досвід 

Чилійський півзахисник перебрався у Європу ще у 2007 році. Тоді 20 річний Артуро перебрався із "Коло-Коло" до німецького "Байєра" за 11 млн доларів. На той час досить пристойні гроші, як  за молодого гравця. Там Відаль провів чотири сезони, а потім перебрався до "Ювентуса", де провів також чотири роки. У 2015 році Артуро за 37 млн євро перейшов до "Баварії". 

Біографія чилійця говорить сама за себе. Він вже 11 років грає в Європі з них сім років у топ клубах ("Юве" та "Баварія") Тобто у 31 річного півзахисника великий досвід гри на високому рівні. Плюс також матчі за збірну Чілі на різних  турнірах, де виступають збірні. "Барселона" придбала гравця. для якого немає секретів у сучасному футболі.

Ціна гравця  

Придбати футболіста такого рівня за 20 млн євро - це справжній успіх. Враховуючи той факт, що на Артуро претендував  ще італійський "Інтер", який нібито хотів заплатити трошки більшу суму ( в районі 25 млн євро).

Дізнавшись про зацікавленість "Барселони" Відаль зробив свій вибір на користь каталонців і подякував керівництву та вболівальникам: "Дякую команді і всім уболівальникам. Я був щасливий у Мюнхені. Хочу подякувати клубу, який дав мені можливість прийняти новий виклик у «Барселоні».

Характер Відаля 

У минулому сезоні "Барселона" була розбита "Ромою" у виїзному матчі 1/4 фіналу ЛЧ. У складі каталонців не знайшлося гравця з характером. який зумів би розворушити гравців додати їм спортивної злості. Відаль якраз той гравець, що зможе у тяжкі моменти задвяки совоєму характеру розворушити гравців "Барселони". Недарма у нього є прізвиська "воїн" та "боєць".

Ось що сказав про нього головний тренер "блаугранас" Ернесто Вальверде: "Сподіваємося, він додасть енергії в центр. Відаль дуже досвідчений, звик грати у великих матчах. Артуро багато рухається, і це може бути дуже корисно для нас. Як і Пауліньо, він відрізняється від інших гравців, які у нас є, але ми вважаємо, що він швидко адаптується. Відаль - воїн, а в нашій команді є місце для самих різних футболістів. У минулому році люди сумнівалися, коли прийшов Пауліньо, хоча він не провів на полі і хвилини. Але потім вони побачили, наскільки він хороший".

Ігрові якості Артуро 

Відаль в останньому сезоні провів 22 матчі у бундеслізі та сім матчів у ЛЧ за "Баварію". У чемпіонаті забив 6 голів та зробив два асисти.  Точність передач Артуро 88,5 %.Також він у середньому віддав 1.2 ключові передачі за гру Дуже добре грав на другому поверсі при зрості 1.80 см, чілієць у середньому вигравав 1.8 повітряних дуелей.  За гру Артуро в середньому робив 3.1 перехоплення та 1.3 відбори м'яча. Він також володіє потужним ударом із далекої відстані.

Він володіє навичками гравця, який на даний час потрібен "Барселоні".

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты