Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/5 речей, які ми дізналися з протистояння «Севільї» проти «Манчестер Юнайтед»

5 речей, які ми дізналися з протистояння «Севільї» проти «Манчестер Юнайтед»

Блог «В ритме фламенко» аналізує протистояння «Севільї» та «МЮ» у ЛЧ.

Автор — Sacha79
14 марта 2018, 14:13
8
5 речей, які ми дізналися з протистояння «Севільї» проти «Манчестер Юнайтед»

Блог "В ритме фламенко" аналізує протистоння "Севільї" та "МЮ" у ЛЧ. 

Монтелла не злякався Моуріньо 

Звісно, якщо порівнювати досвід "Особливого" та Монтелли, то португалець - це гуру тренерського цеху. Але італійський наставник не злякався авторитетного тренера і в обох зустрічах "Севілья" грала в свою гру. 

"Нервіонці" старалися контролювати м'яч і завжди йшли вперед. Про, що тільки свідчать 21 удар по воротах суперника у матчі відповіді. Останнім клубом, який наносив стільки ударів на "Олд Траффомд" був "Реал" і ще п'ять років тому.

Команда Монтелли в обох матчах протистояння виглядала краще за підопічних Моуріньо. Італієць також вгадав із заміною випустивши на поле Бен Єддера, який вирішив долю протистояння.

"МЮ" - виглядав безнадійно в атаці 

"Манкуніанці" чотири рази  влучили у площину воріт за 180 хвилин протистояння. Ось, напевно, - цк найактуальніших аргумент, який доводить, що "МЮ" був безнадійним в атаці. 

В першій грі взагалі грали без моментів біля воріт "Севільї". Вчора до гола Лукаку, були можливості у Феллаіні та Лінгарда, але занадто мало. У кінці, коли рахунок став 2:1 ми, навіть, на побачили традиційного штурму  біля воріт Серхіо Ріко, який роблять команди, що хочуть врятувати своє становище   

Де Хеа - найкращий у складі "МЮ" за підсумками протистояння 

Нема нічого дивного, що мадридський "Реал" докладає всіх зусиль, щоб придбати співвітчизника Де Хеа. Напевно, керівники "МЮ" дуже радіють тому факту, коли декілька сезонів тому в останній момент зламався факс в офісі "королівського" клубу і Де Хеа залишився на туманному альбіоні.

Голкіпер "червоних дияволів" за підсумками двох матчів зробив 12 сейвів і його важко звинуватити у пропущених голах. Завдяки іспанському голкіперу "МЮ" пропустив лише двічі за підсумками протистояння. 

Бен Єддер - герой протистояння 

Французький нападник вийшовши вчора на заміну за шість хвилин вирішив долю протистояння відзначившись дублем. Він міг зробити хет-трик, але вийшовши на побачення із Де Хеа не переграв його. 

Не все вирішують гроші 

Згідно з даними порталу Transfermarkt вартість гравців "МЮ" складає 741,50 млн євро, а "Севільї" 272 млн євро. Тобто англійських клуб втричі дорожчий за іспанський.

Треба також відмітити, той факт, що "нервіонці" кожного року розпродають своїх лідерів, а "червоні  дияволи" витрачають шалені гроші на придбання зірок зі всього світу. 

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты