Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/5 речей, які ми дізналися з матчу «Барселона» - «Атлетіко»

5 речей, які ми дізналися з матчу «Барселона» - «Атлетіко»

Блог «В ритме фламенко» аналізує центральний матч 27-го туру іспанської Прімери.

Автор — Sacha79
5 марта 2018, 14:41
12
5 речей, які ми дізналися з матчу «Барселона» - «Атлетіко»

Блог «В ритме фламенко» аналізує центральний матч 27-го туру іспанської Прімери.

Фактор Мессі

Легендарний аргентинець фактично вирішив долю матчу. Забивши єдиний гол зі штрафного. Цей гол став ювілейним шістсотим за професійну кар'єру. До речі, аргентинець вже третю гру поспіль забиває зі штрафного. Мессі не тільки забив, а взагалі був кращим на полі: 5 разів успішно обіграв суперників, 5 ключових передах та двічі виграв повітряні дуелі.

"Атлетіко" нічого не створив біля воріт "Барселони"

Гравці Сімеоне вийшли на матч нібито їх влаштовує нічия. Хоча ситуація в чемпіонаті така, що для продовження боротьби за титул "матрасникам " обов'язково треба було перемагати. Але за весь матч "Атлетіко"тільки раз пробив у площину ворті і то це удар не ніс ніякої загрози воротам тер Штегена.

Форварди "Атлетіко" Грізман та Коста тричі наносили удари в сторону воріт і жодного разу не потрапили в площину. Обидва отримали найгірші оцінки від авторитетного видання whoscored у складі "Атлетіко".Здавалося у команди відсутній план "Б" на випадок, якщо першими пропустять гол.

"Барселона " домінувала у повітрі.

Каталонці, як і у грі першого кола виграли повітря. Що є досить дивно. команда Сіменоне завжди славилася хорошою грою на другому поверсі. Напевно, вдала гра головою гравців "Атлетіко" була чи не єдиною нагодою, щоб перемогти господарів, але і в цьому компоненті гості з Мадрида програли.

Гравці "Барселони" частіше йшли в обіграш

Факт, який всім давно відомих, але цьому матчі гравці "Барселони" і ще раз його довели. Вони частіше йшли в обіграш суперників (38 проти 12). Вдалих обіграшів суперника у каталонців також більше (20 проти 7). Внаслідок вдалого дриблінгу каталонці створювали вільні зони, що давало перевагу при позиційних атаках.

В обіграш йшли майже всі гравці "Барселони" крім центральних захисників Піке та Юмтіті.

"Атлетіко" вигорів емоційно 

До гри з "Барселоною" підопічні Сімеоне перемогли у вісьмох матчах поспіль в різних турнірах. Але всі ці перемоги були скоріше на класі. В матчі проти "каталонців" порібно було стрибнути вище голови, та цього не вийшло.

З колишньої банди Сімеоне залишилися практичні футболісти, які стараються виконати установку тренера. Але і ще зовсім недавно гравці "Атлетіко" помирали на полі, а вчора команда не мала вогника в очах. Навіть, у силовій боротьбі іноді програвали гравцям "Барселони".

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты