Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/Чому перехід Неймара в «ПСЖ» - це добре для всіх

Чому перехід Неймара в «ПСЖ» - це добре для всіх

Блог «В ритме фламенко» спокійно оцінивши ситуацію навколо найдорожчого трансферу, вважає, що всі учасники угоди залишилися задоволеними.

Автор — Sacha79
8 августа 2017, 13:12
4
Чому перехід Неймара в «ПСЖ» - це добре для всіх

Блог «В ритме фламенко» спокійно оцінивши ситуацію навколо найдорожчого трансферу, вважає, що всі учасники угоди залишилися задоволеними.

Неймар

По-перше, бразильцю вже 25 років. Мессі у 25 був володарем чотирьох "Золотих м'ячів". Звісно, Неймар розуміє, що і ще декілька років королем на "Камп Ноу" буде геніальний аргентинець. Для того, щоб його перевершити треба грати на дві голови вище за Мессі. 

По-друге, треба відмітити, що у "ПСЖ" - Неймар вже зірка номер один. Тут вся команда буде грати на бразильця. Він буде пробивати більшість штрафних і буде головним виконавцем - пенальті. У випадку успіху "ПСЖ" у ЛЧ, Неймар стане головним претендентом на "Золотий м'яч".

По-третє, - трансферний рекорд, який може протриматися декілька років.

По-четверте, вигідніші фінансові бразильця: 30 млн євро на рік(+ бонуси). У "Барселоні" було 15 млн євро (+ 10 млн євро, бонуси).

"ПСЖ"

Французький клуб, нарешті, запросив до себе справжню зірку світового футболу. Гравця, який, можливо, з часом стане номером один у світі. Звісно, після цього трансферу зросли акції парижан на фінансовому ринку. Також в спортивному плані "ПСЖ" вже будуть відносити до еліти сучасного європейського футболу. 

Ліонель Мессі

Напевно, аргентинець зітхнув з полегшенням, що ніхто тепер не буде претендувати грати першу скрипку в каталонському оркестрі.

До останнього часу головним суперником Ліонеля на звання кращого у світі  був Кріштіану Роналду. Та перехід Неймара зробив бразильця і ще одним подразником для аргентинця. Цей факт безумовно додасть мотивації Мессі. Він захоче довести всім, що він є найкращим на планеті.

"Барселона"

Багатьом здається, що "каталонці" втратили найперспективнішого гравця. Але зрозумійте правильно тут постав вибір між Мессі та Неймаром. Та і сам бразилець виявив бажання піти. Але факт 222 млн євро, якщо їх ефективно використати на трансферному, можуть принести багато користі.

Хоча у 2000 році після продажу Луїша Фігу, Жоан Гаспар на той час президент "Барселони купував всіх підряд. Конкретно були придбані: Марк Овермарс, Херард Лопес, Альфонсо Перес, Еммануель Петі, Рішар Дютрюель. Ніхто з цих гравців не став легендою клубу, як португальський "Юда".

Також треба відмітити той факт, що у "Барселоні" в останні роки завжди була сімейна атмосфера. А подій пов'язані з трансфером бразильця створювали негативний психологічний клімат у команді (сутичка Неймара та Семеду). Тепер все закінчилося і, напевно, - це великий плюс для команди перед початком сезону.

Ернесто Вальверде 

Новий керманич "Барселони" в інтерв'ю говорив, що переконував Неймара залишитися. Хоча насправді для Ернесто і краще, що позбувся на початку сезону капризної зірки. Улюблена схема гри  Вальверде: 4-2-3-1, яка іноді трансформується у 4-4-2. Коли його команди захищалися то в основному використовують схему 4-4-2 (як на фото). Звісно, хто будуть двоє попереду зрозуміло всім (Мессі та Суарес), а де б тут розташувався Неймар - складне питання.

 

Все ж таки Вальверде буде легше і спокійніше, коли у команді лише один лідер - Ліонель Мессі.   

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты