Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/7 миттєвостей 24-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

7 миттєвостей 24-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями двадцять четвертого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
27 февраля 2017, 17:03
7 миттєвостей 24-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями двадцять четвертого туру Ла Ліги Сантадер.

Кравець через травму пропустив другу гру поспіль  

Кращий бомбардир "Гранади" у поточному сезоні Артем Кравець через травму пропустив гру "Атлетік"- "Гранада" (3:1).

Бойко знову на лаві запасних

Денис продовжує гріти лаву запасних "Малаги". У виїзній грі проти "Ейбару", його конкурент Камені пропустив три голи. Хоча один із пенальті, але не думаю, що цей факт допоможе Денису повернутимся в основу "анчоусів.  

Ляп Хаві Вараса   

Голкіпер "Лас-Пальмаса" у домашній грі проти "Реал Сосьєдаду" допоміг гостям перемогти. На 74 хвилині грі він випадково віддвав результативну передачу на півзахисника гостей Хабі Пріето. 

Перша крупна перемога "Леганеса" в Прімері  

"Леганес" у цьому сезоні дебютує в Прімері. Команда борється за виживання і очки для неї дуже важливі, але у поточному турі команда здобула п'яту перемогу у нинішньому розіграші Ла Ліги. Вдома був розтрощений "Депортіво" із рахунком 4:0. Ця перемога стала для "Леганеса", першою перемогою в Прімері з великим рахунком.       

 

"Севілья" - переможець найграрячішого дербі Іспанії

Севільське дербі найгарячіше в Іспанії. І цього разу на полі точилася жорстока боротьба. Переможцем у грі вишла команда Хорхе Сампаолі, яка на переграла "Бетіс" з рахунком 2:1.

"Барселона" перемогла "Атлетіко" на виїзді

Банда Сімеоне виглядала краще у центральній грі тури приймаючи вдома "Барселону". Та голи Рафіньї та Мессі допомогли перемогти "каталонцям" з рахунком 2:1.  

 

Камбек "Реалу"

Лідери чемпіонату зуміли відігратися і виграти програючи 2:0 у виїзній грі проти "Вільярреалу". Правда треба відмітити, що дугий гол "Реалу був забитий із пенальті, який викликав багато суперечок і заперечень у гравців, і тренерського штабу "жовтої субмарини". Хоча, гравцям  "Вільярреалу" треба нарікати тільки на самих себе.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты