Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/9 миттєвостей 19-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

9 миттєвостей 19-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями дев’ятнадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
23 января 2017, 01:44
9 миттєвостей 19-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями дев’ятнадцятого туру Ла Ліги Сантадер.  

Роман Зозуля вперше у сезоні вийшов у стартовому складі "Бетіса" 

Нарешті, український нападник вийшов у старті на матч Прімери. Роман зіграв у матчі "Бетіс" - "Спортінг" (0:0) 52 хвилини.  За час проведений на полі він 17 разів доторкнувся до м'яча, тричі бив по воротах, одного разу влучив у площину воріт. Роман також віддав дві загострюючі передачі. Від авторитетнго порталу whoscored отримав оцінку - 6.3.   

До речі, до цієї гри у поточному розіграші Прімери Зозуля у п'ятьох матчах виходив на поле з лави запасних. 

Кравець зіграв повний матч за "Гранаду"

Напередодні гри були сумніви чи Артем вийде в основі зважаючи на невелике ушкодження лівої ноги. Та українець вийшов в основі у грі "Еспаньйол" - "Гранада" (3:1) і провів на полі всі 90 хвилин. До речі, треба відмітити Атрем у теперішньому розіграші Прімери зіграв 17 матчів і тільки у п'ятьох іграх провів на полі весь матч.

Кравець під час гри 40 разів доторкнувся до м'яча, зробив дві загострюючі передачі і виграв чотири верхові дуелі. На жаль, жодного разу не загрожував воротам суперника. Від авторитетного порталу whoscored отримав оцінку - 6.4.

Денис Бойко знову на лаві запасних 

У грі "Реал" - "Малага" (2:1) наш Денис конфорто розташувався на лаві запасних "Сантьяго Бернабеу". 

Дубль Рамоса приніс перемогу "Реалу" над "Малагою" 

Капітан і центральних захисник "вершкових" дублем вирішив долю матчу "Реал" - "Малага" (2:1). Серхіо забив вже шостий гол у поточному розіграші Прімери (другий бомбардир "Реалу", після Роналду). До речі, треба відміти, що Серхіо забив вже 50 голів у чемпіонатах Іспанії, а 6 голів у нинішньому розіграші особистий рекорд капітана "вершкових" за один сезон. 

 

Ляп Камені   

Карлос Камені зробив ляп у грі проти "Реалу", але потім його виправив. Дивно, чому Бойко не можна повернути в основний склад? 

 

Форс-мажор на грі "Лас-Пальмас" - "Депортіво"

У грі "Депортіво" - "Лас-Пальмас" (1:1) на 47 хвилини сталася непередбачувана подія. Увімкнувся чи хтось увімкнув полив газону. Гру було зупиненно, черех хвилину полив газону припинився і матч продовжили.

Невдалий дріблінг у виконанні кіпера "Вільяреалу" Серхіо Асенхо   

Напенво, Асенхо кращий кіпер першого кола Прімери, але у грі проти "Валенсії" зробив жахливу помилку. Він уявив себе нападникок і захотів обіграти Санті Міну. На жаль, - це була невдала ідея.

 

Весела гра "Осасуни" проти "Севільї"  

У Памплоні відбувся матч "Осасуна" - "Севілья" (3:4). Гра порадувала нейтральних вболівальників парад голів, три голи Іборри (дубль і автогол) і два м'ячі у компенсований арбітром час. Також "нервіонці" двічі програвали у ході зустрічі, але у підсумку перемогли. 

 

Більярдний гол Деніса Суареса  

Деніс Суарес вийшов на заміну у першому таймі замість травмованого Бускетса. Через 20 хвилин перебуваня на полі він відкрив рахунок у матчі "Ейбар" - "Барселона" (0:4). Зробив - це Деніс більярдним ударом з-за меж штрафного майданчика.   

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты