Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/9 миттєвостей 17-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

9 миттєвостей 17-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями сімнадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
10 января 2017, 01:14
9 миттєвостей 17-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Непогана гра Кравця у програній грі проти лідера Прімери

"Реал" розтрощив "Гранаду" з рахунком 5-0. Український форвард провів на полі всі 90 хвилин. Він 31 раз зустрівся з м'ячем, одного разу пробивав у сторону воріт і виграв дві верхові дуелі. Кравець також допомагав у захисті власних воріт: зробив два перехоплення м'яча, тричі виносив круглого зі штрафного і заблокував один удар. Артем отримав від авторитетного порталу whoscored оцінку - 6.4. Кращу оцінку серед гравців "Гранади" тільки у  воротаря Очоа (7.3) та півзахисника Хаві Маркеса (6.6), який вийшов на заніну на останні півгодини гри.  

Фото туру 

Перед початком гри "Реал" - "Гранада": Кріштіану Роналду презентував свій четвертий Золотий м'яч у компанії колишнх гравців "вершкових", які також отримували цей почесний приз. На фото зліва на право: Кріштіану Роналду, Раймон Копа, Майкл Оуен, Луїш Фігу, Роналдо, Зінедін Зідан. 

Зозуля знову не потрапив у заявку

Зозуля у минулому турі, нарешті, потрапив у заявку на гру після семи турів поза заявкою. І навіть вийшов на заміну у другому таймі. У цьому турі він знову не потрапляє в заявку. 

Бойко сів на лаву запасних

Денис зіграв у 5 іграх в різних турнірах і пропустив 13 голів. Рамос покинув "Малагу" і Денис сів на лаву запасних. 

Невдале повернення Камені

Конкурент Дениса Бойко знову повернувся в основу "Малаги". Повернення вийшло невдалим у грі проти "Сельти" пропустив тричі. Виходячи з цього можна зробити висновок, що проблема "анчоусів" не у голкіперах, а у грі в захисті.

Шикарний гол зі штрафного Мессі 

У грі "Вільярреал" - "Барселона" (1:1) каталонці врятувалися від поразки вже у компенсований арбітром час. Все завдяки чудовому голу зі штрафного Мессі. 

"Вільярреал" змінив назву стадіона перед грою проти "Барселони" 

"Жовта субмарина" змінила назву власного стадіону з "Ель Мадрігаль" на "Естадіо де ла Кераміка". Вона обновила фасад стадіону і покращила освітлення. Для цього було залучено сім різних компаній. Через рік буде відкрито клубний музей, але повністю реконсрукція завершиться через 3-4 роки.

Керівники клубу - завдяки змінам чекають збільшення прибутку від 3 до 8 млн.євро на рік.

Грізман перервав безгольову серію, яка тривала 843 хвилини  

Лідер "Атлетіко" востаннє забивав у Прімері ще другого жовтня минулого року "Валенсії". І ось, нарешті, він забив "Ейбару" другий гол у грі "Ейбар" - "Атлетіко" (0:2).

Хет-трик Бен Єдерра

Нападник "нервіонців" допоміг команді перемогти на виїзді "Реал Сосьєдад" з рахунком 4-0. Він відзначився тричі, що дозволило "Севільї" вийти на другу позицію у турнірній таблиці Прімери.

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты