Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/7 миттєвостей 16-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

7 миттєвостей 16-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями шістнадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
19 декабря 2016, 16:47
7 миттєвостей 16-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Роман Зозуля вперше за два місяці зіграв за "Бетіс"  

Роман востаннє з'являвся на полі у складі "верді-бланкос" 15 жовтня у грі проти "Реалу". Тоді Зозуля вийшов на поле на початку другого тайму, коли рахунок був 4:0 на користь "вершкових". Ту гру "Бетіс" в підсумку програв - 6:1, а українець нічим не запам'ятався окрім отриманої жовтої картки. 

Після тієї гри Зозуля жодного разу не потрапив до заявки команди на гру, а це сім турів поспіль. Нарешті, Роман зіграв на виїзді проти "Алавеса". Зоузля вийшов на заміну на 67 хвилині грі і 14 разів зустрівся з м'ячем, віддав 5 точних передач партнерам, і виграв одну верхову дуель. На жаль, воротам суперника не загрожував. Хоча від автортетного порталу whoscored отримав оцінку - 6.1, що є восьмим показником у команді, серед 14 гравців "Бетіса", що брали участь у грі. До речі, команда українця програла з рахунком 1:0.  

Кравець вперше за п'ять матчів пійшов з поля без ре6зультативної дії 

Артема Кравець став гравцем основи команди "Гранада" і привчив нас, що в останніх чотирьох матчах завжди відзначався результативною дією на полі: гол, або асист. Та у звітному турі "насриди" вдома програли 2:0 "Реал Сосьєдаду".

Артем провів на полі 71 хвилину. За цей період часу він 29 разів доторкнувся до м'яча, одного разу пробив у площину воріт, і зробив одну загострюючу передачу. Кравець також двічі відбирав м'яч у суперника. Авторитетний портал whoscored поставив Кравцю оцінку - 6.2.

Жахливий вечір для Дениса Бойко на "Рамон Санчес Пісхуані" 

Чотири голи за десять хвилин пропустив Денис від "Севільї". Хоча його вина тільки у другому голі. На жаль, а ми вже раділи, що Бойко став основним кіпером "анчоусів."  

Гольова засуха Антуана Грізмана складає вже 9 матчів

Кращий серед людей у нагороді "Золотий м'яч" ( прибульць та кібіорг до земної раси не належать) не забиває вже 9 гру поспіль у Прімері. У минулому сезоні гольова засуха тривала максимум 5 матчів Прімери.

Матч "Депортіво" - "Осасуна" був призупинений на декілька хвилин через проблеми з освітленням  

У грі "Депортіво" - "Осасуна" (2:0) на декілька хвилин зникло освітлення на стадіоні. Та глядачі не розгубилися і мобільними телефонами створили створили справжне світлове шоу на стадіоні "Ріасор".

Подарунок Антоніо Луни - Анхелю Геррреро 

У грі "Леганес" - "Ейбар" (1:1) захисник гостей Луна зробив подарунок нападнику господарів Герреро (на відео з 8 секунди по 44).

 

Мессі знову дивує 

"Каталонське дербі" завершилося перемогою "Барселони" - 4:1. Та увесь футбольний світ обговорює епізод, коли "Барса" забила другий гол. Геніальний Лео знову довів, що він прибулець з іншої планети.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты