Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/10 миттєвостей 15-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

10 миттєвостей 15-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями п’ятнадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
12 декабря 2016, 00:52
10  миттєвостей 15-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Гол Кравця у ворота Бойко 

Українське дербі в Прімері відбулося. Хуанде Рамос знову довірив місце у воротах Денису Бойко, якщо рахувати і Кубок Короля, то вже третю гру поспіль українець виходить в основі "анчоусів". 

Кравець та Бойко колись разом грали за дубль київського "Динамо", а тепер протистояли один одному у грі "Малага"-"Гранада" (1:1). 

Матч краще провів Кравець, який забив гол у ворота Дениса. Артем взагалі був одним з найкращих на полі. Він зробив 24 дотики до м'яча, чотри рази бив по воротах і двічі влучив у площину. Кравець також вигрв одну повітряну дуель і зробив одну загострюючу передачу. Від авторитетного порталу whoscored отримав оцінку - 7.27. До речі, у складі "насридів" тільки голкіпер Очоа отримав вищий бал.

Бойко не мав багато роботи. Вина його у пропущеному м'ячі не велика удар був з близької відстані. Хоча можна було спровбувати вийти на перехват м'яча. Від порталу whoscored Денис отримав оцінку - 6.28, на жаль, - це найгірший показник у складі "анчоусів".  

Супер сейв Очоа

"Гранада" Кравця отримала заліковий бал не тільки завдяки гол україня, але і завдяки вдалим діям їхнього воротаря. Так в одному з епізодів у першому таймі Очоа відбив удар з близької відстані.

Зозуля сьому гру поспіль не потрапляє у заявку на гру 

Без коментарів...

Мессі знущається над захистом "Осасуни" 

"Барса" довго не могла забити аутсайдеру Прімери. Та в другому таймі все ж таки тричі відзначилася. Особливим, вийшов третій гол у виконанні аргентинського генія, який фінтами розкидав захист "пампломців" і перекинув м'яч через голкіпера та захисників.

Дієго Алвес парирував 20-й пенальті в Прімері і покращив власний рекорд 

Голкіпер «Валенсії» Дієго Алвес у грі 15-го туру чемпіонату Іспанії проти "Реалом Сосьєдаду» (2:3) відбив пенальті і поліпшив власний рекорд за кількістю відбитих пенальті в Прімері. На рахунку бразильського воротаря 20 відбитих пенальті з 43, призначених в матчах Прімери.

Ще у вересні 31-річний страж воріт "кажанів" випередив за цим показником легендарного іспанця Андоні Субісаррету, який парирува 16 пенальті з 102 призначених у його ворота.

Знову рятівний гол Серхіо Рамоса у доданий арбітром час 

В іспанії все стабільно Дієго Алвес відбиває пенальті, а Серхіо Рамос рятує "Реал" у кінці зустрічі. 92 хвилина зустрічі і капітан "вершкових" ударом головою приносить перемогу власній команді над "Депортіво" (3:2).

 

"Реал" під керівництвом Зідана встановив клубний рекорд 35 ігор поспіль без поразок 

Головний тренер "Реалу" Зінедін Зідан оновив рекорд колишнього наставника «вершкових» Лео Бенхаккера.

Нідерландський фахівець не програвав на чолі «Реала» в 34 матчах поспіль, після чого команда в 1989 році зазнала поразки з рахунком 0: 2 у виїзному матчі Прімери з «Сельтою». Після матчу з «Депортіво» у Зідана 35 ігор без поразок.

На даний момент рекордсменом в Іспанії по матчах без поразки є керманич «Барселони» Луїс Енріке: під його керівництвом команда в сезоні-2015/16 не програвала в 39 зустрічах.

Хет-трик Вісенте Іборри  

Вісенте вийшов на заміну на початку другого тайму і зробив хет-трик у грі "Сельта" - "Севілья" (0:3). До речі, треба відмітити той факт, що до цього матчу Іборра не забивав голів у поточному розіграші Прімери. 

Шикарний гол зі штрафного Дує Чопа 

Хорватський нападник хіхонського "Спортінга" забив гол, який вже нічого не вірішував у виїзні грі проти "Єспаньйолу". Та зробив він - це красиво.

Фанати "Валенсії" атакували автобус з гравцями команди 

Автобус з гравцями "Валенсії", який повертався додому після виїзного матчу 15-го туру Ла Ліги з "Реалом Сосьєдад", в якому "кажани" поступилися з рахунком 2:3, отримав не найтепліший прийом у рідному місті.

Близько 50 фанатів клубу, розлючені поточним станом справ команди, перекрили автобусу дорогу, барабанили по його стінках і вікнам, запалювали фаєри, і всіляко ображали гравців, і тренерський штаб клубу.

На даний момент "Валенсія" набрала 12 очок і займає 17 сходинку у турнірній таблиці Прімери - це за крок до зони вильоту.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты