Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/8 миттєвостей 14-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

8 миттєвостей 14-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями чотирнадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
5 декабря 2016, 15:58
2
8 миттєвостей 14-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями чотирнадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Асист Кравця

Артем третю гру поспіль виходить у старті і відзначається результативними діями. У грі проти "Севільї" український нападник зробив асист на капітана команди Ломбана, скинувши йому м'яч головою і той забив другий гол, який став потім переможним. До речі - це перша перемога "насридів" у поточному розіграші.

Кравець провів на полі 86 хвилин і 38 разів зустрівся з м'ячем. Зробив 19 точних передач і одну гостру, яка стала результативною. Виграв одну верхову дуель і двічі вибивав м'яч з власного штрафного майданчика. Від авторитетного порталу whoscored отримав оцінку - 7.1. Коли в кінці гри Артема міняли, то вболівальники оплесками проводжали нападника збірної України. 

Дебют Бойко у Прімері 

Минулого тижня у середу Денис дебютував у Кубку Короля, де пропустив два голи від команди Сегунди - "Кордоби". Та головний тренер "Малаги" Хуанде Рамос залишився задоволеним діями Бойко. І тому не дивно, що український кіпер дебютував у Прімери у виїзній грі проти "Валенсії".

Денис знову пропустив двічі, хоча його вини у голах майже немає, але дебют вийшов не дуже вдалий. Авторитетний портал whoscored поставив Бойко оцінку - 5.8, - це найнижчик показник в обох команд. Сам матч закінчився з рахунком (2:2).

Зозуля шосту гру поспіль не потрапляє у заявку на гру 

Напевно, взимку Роман покине "Бетіс", як пишуть деякі іспанські ЗМІ.

"Ель Класіко" 

Головний матч на планеті завжди викликає великий інтерес вболівальників всього світу. Звісно, гра вийшла, як завжди багато емоцій на полі і боротьби. Іноді, дивні рішення арбітра і інтрига до останньої хвилини. І, напевно, справедлива нічия, яка більше влаштовує "Реал", який зберіг відрив у 6 очок від "Барселони". 

Треба виділити гол Рамоса на останній хвилині, який вже стає візиткою капітана "вершкових" у важливих зустрічах.                               

Непристойний жест Карвахаля 

Під час святкування голу Рамоса захисник "вершкових" показав непристойний жест вболівальникам "блаугранас". Хоча, після гри через твіттер він вибачився перед вболівальниками "Барселони".

Вболівальники "Атлетіко" тепло зустріли колишнього наставника 

На початку гри "Атлетіко" - "Еспаньйол", вболівальники господарів дуже тепло зустріли тренера гостей. Справа в тому, що Кіке Санчес Флорес у період з 2009 по 2011 рік тренерував "Атлетіко", і команда під його керівництвом виграла Лігу Європи та Суперкубок УЕФА. Фани "матрацників" виставили банер з написом "Завжди вдячні тобі, Кіке".

Карнавал голів у Севільї 

У грі "Бетіс" - "Сельта" (3:3) команди порадували глядачів результативим футболом. До речі, ця гра стала найрезультативнішою у турі.

Шикарний гол зі штрафного Беньята Ечебаррія  

У баському дербі "Атлетік" - "Ейбар" (3:1) перший гол шикарний ударом зі штрафного забив півзахисник господарів Беньят Ечебаррія. 

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты