Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/9 миттєвостей 12-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

9 миттєвостей 12-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями дванадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
21 ноября 2016, 16:18
9 миттєвостей 12-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Асисит Кравця 

Артем вийшов в основі у виїзній грі проти "Валенсії". Українець провів на полі 78 хвилин. Він відзначився результативною передачею. Крім того Артем тричі бив по воротах, але жодного разу не потрапив у площину воріт. За час проведений на полі 30 разів зустрічався з м'ячем, зробив 20 передач з них 17 були точними. Від авторитеного порталу whoscored отримавв оцінку: 6.9.

Головне той факт, що Артем прийняв участь у гольовій комбінації "Гранади", яка дозволила клубу здобути одне очко. Звісно, "Гранада" - аутсайдер Прімери, але ігрова практика для форварда збірної України в іспанській Прімері дуже корисний факт.    

Зозуля не потрапив у заявку, Бойко на лаві запасних  

Роман Зозуля і при новому наставнику "Бетіса" Вікторі Санчесу не потрапляє у заявку на гру. Денис Бойко при такій грі, яку демонстрував Камені і грі проти "Барселони", і надалі буде гріти лаву запасних. Напевно, взимку, як пише іспанська преса Роман та Денис покинуть Ла Лігу. 

Камбек "Севільї" 

Колектив Хорхе Сампаолі програючи на виїзді "Депортіво" 2-0, зумів відігратися і на останніх хвилинах вирвати перемогу. 

Фінт "Сомбреро" у виконанні Неймара  

Бразильський геній у грі проти "Малаги" продемонстрував чудовий фінт "Сомбреро". На жаль - це не допомогло "Барселоні" перемогти "анчоусів". 

 

Супер сейв Камені 

Камерунський голкіпер "Малаги" в кінці проти "Барселони" врятував власні ворота від голу. Він парирував удар Неймара з близької відстані.  

Хет-трик Роналду в дербі Мадриленьо 

Центральний матч туру перетворився на бенефіс португальського генія. Кріштіану забив всі три голи у матчі і вийшов не перше місце серед бомбардирів дербі Мадриленьо за всю історію. Роналду обійшов легендарного Ді Стефано у якого було 17 голів у мадридському дербі, а у португалця вже 18 голів.  

 

Сутичка між фанатами "Алавеса" та "Еспаньйолу" 

За три години до матчу "Алавес" - "Еспаньйол" відбулася бійка між фанатами команд. Вісім учасників бійки отримали незначні пошкодження. Поліція затримала 25 учасників інциденту.

Відбитй пенальті Фернандо Пачеко 

У грі "Алавес" - "Еспаньйол" при рахунку 0-0 на 78 хвилині гри був призначений пенальті у ворота господарів. Кіпер баського колективу Фернандо Пачеко парирував удар Морено. Та через дві хвилини той самий Морено, який не реалізував пенальті, забив гол головою у ворота Пачеко, який став переможним у грі.

Перша домашня перемога у Прімері "Леганеса"

"Пепінерос" лише у 22-му турі змогли перемогти вдома. Новачок Прімери, який вперше в історії грає у вищому дивізіоні Іспанії переміг "Осасуну" з рахунком 2-0. Дивно те, що на виїзді він вже виграв три зустічі у поточному сезоні. Від новачками Прімери на власних стадіонах постраджали:"Сельта", "Депортіво" та "Гранада".

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты