Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/9 миттєвостей 11-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

9 миттєвостей 11-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями одинадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
7 ноября 2016, 01:52
9 миттєвостей 11-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями одинадцятого туру Ла Ліги Сантадер.

Вихід Кравця на заміну

Артем у попередніх двох матчах починав матчі у стартовому складі "Гранади". У цьому турі українець вийшов на заміну на 69 хвилині у домашній грі проти "Депортіво". Коли Кравець з'явився на полі "Гранада" програвала 1-0. При ньому команда зрівняла рахунок, але сам Артем не прияняв участі в гольовій комбінації.

За час проведений на полі Кравець 12 раз зустрівся з м'ячем, виграв три верхові дуелі, зробив дев'ять передач, з них шість були точними. Одного разу втратив м'яч, і один раз виніс м'яч з власного штрафного майданчика. За версією авторитетного порталу whoscored отримав оцінку: 6,4. 

Факт Артем буде отримувати час на полі. Скільки часу і, коли він буде з'являтисяна полі буде залежати від нашого співітчизника. І, звісно, від головного тренера "Гранади" Лукаса Алькараса.

Зозуля третю гру поспіль не потрапяє у заявку, Бойко на лаві запасних 

Минулого тижня іспанські ЗМІ, писали про те, що Зозуля покине "Бетіс" взимку. Напевно, ці чутки не безпідставні. Денис Бойко, може, розраховувати лише на участь в іграх на Кубок Короля.  

Шикарний Cейв Очоа

У грі "Гранада"-"Депортіво" при рахунку 1-1 в кінці зустрічі голкіпер господарів врятував команду від поразки. Очоа парирував удар з близької відстанні.

Красивий гол зі штрафного у виконанні Дує Чопа 

У першому матчі туру "Малага" переграла хіхонський "Спортінг" з рахунком 3-2. Найкрасивіший гол у матчі зі штрафного забив нападник "Спортінга" Дує Чоп. Також можна відмітити, що хорват у минулому сезоні захищав кольори "анчоусів".

Поразка "Атлетіко" у виїзній грі проти "Реал Сосьєдаду"  

Банда Діего Сімеоне в останній час, щось не дуже впевнено почуває себе за межами рідного району. "Матрацники" знову програли на виїзді, як і у позаминулому турі, коли на виїзді програли "нервіонцям". У цьому турі вони програли у Країні Басків місцевому "Реал Сосьєдаду".

  

Роналду вперше у сезоні не завдав жодного удару в площину воріт суперника 

Кріштіану у грі проти "Леганесу", вперше в сезоні 2016/17 і з лютого 2016 року не завдав жодного удару в площину воріт суперника. "Реал" переміг 3-0, а героєм матчу став Гарет Бейл, який зробив дубль.  

Голасо від Роберто Соріано  

Півхахисник "жовтої субмарини" забив шикарний гол у ворота "Бетіса".

Акторський склад серіалу "Гра престолів" прийшов підтримати "Севілью" у грі проти "Барселони" 

Актори популярного серіалу "Гра престолів" відвідали матч "Севілья"-"Барселона". Зважаючи не те, що вони були у атрибутиці "нервіонців", то вони підтримували господарів. Напевно, "Севілья" запросила акторів популярного серіалу, для маркетингових цілей.

 

Вольова перемога "Барселони" над "Севільєю" 

У центральному матчі туру "Барселона" на виїзді перемогла "Севілью". Програючи по ходу зустрічі "каталонці" перемогли з рахунком 2-1.

 

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты