Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/9 миттєвостей 10-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

9 миттєвостей 10-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями десятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
1 ноября 2016, 01:02
9 миттєвостей 10-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями десятого туру Ла Ліги Сантадер.

Артем Кравець другу гру поспіль виходить у стартовому складі "Гранади" 

Нападник збірної України у нинішньому розіграші Прімери зіграв у восьми зустрічах і тільки у трьох виходив в основному складі. У минулому турі Артем вперше провів весь матч на полі, а у цьому турі знову вийшов в основі у виїзній грі проти "Барселони". 

Кравець провів на полі 72 хвилини. За цей час Артем зробив 19 дотиків до м'яча, що досить напогано зважаючи на те, що "Гранада" - тільки 27% володіла м'ячем під час гри. Команда Кравця в основному захищалася. Артем також багато рухався і допомагав команді у захисних діях, він зробив одне перехоплення та один відбір м'яча. Український нападник також старався якнайкраще взаємодіяти з партнерами, він віддав 16 передач з яких 14 були точними. Дві точні передачі Артем віддав на далеку відстань. Звісно, у грі проти "Барселони" важко себе проявити. Та українець старався багато рухався і, напевно, втомився і тому його замінили. 

Артем побачив підтримку нового тренера і хоче виправдати його довіру, але ,на жаль, партнери не завжди помічають забігань Артема. Іноді віддають не дуже зручні передачі на Кравця. Але сам факт, що Артем почанає ставати основним гравцем команди є дуже важливим.  

 

Зозуля другу гру поспіль не потрапляє у заявку на гру, Бойко продовжує гріти лаву запасних 

Роман вже другу гру поспіль навіть непотрапляє до заявки на гру у складі "Бетіса". Напевно, Роман не зовсім підходить Густаво Поєту - головному тренеру "вердібланкос". Денис Бойко і Хуанде Рамос - давні знайомі, але місця в основному складі в українця й надалі не має.

Чудове виконання шрафного Сандро Раміресом  

У грі "Атлетіко"-"Малага", коли Сандро пішов виконувати штрафний удар всі чекали навісу у штрафний майданчик так, як позиція для удару була не дуже зручна. Та молодий нападник "анчоусів" всіх перехетрив і забив чудовий гол з гострого кута.  

Хет-трик Роналду

У нінишньому розіграші Прімери португалець до гри проти "Алавесу" забив два голи у шістьох зустрічах. Та у грі проти "Алавеса" відзначився хет-триком. Міг бути і покер та Роналду не реалізував один пенальті з двох призначених під час гри.  

Фанат "Алавесу", після голу Роналду показав голий зад 

Один з прихильників "Алавесу", після голу Роналду не посоромився показати голий зад. Напевно, за такі дії Королівська іспанська футбольна федерація, може, покарати фаната та на деякий час закрити йому доступ на стадіон.

Луїс Суарес показав "Золоту бутсу" перед грою з "Гранадою"  

Суарес похизувався перед вболівальниками "Барселони" нагородою, яку він отримав, як кращий бомардир європейських чемпіонатів сезону 2015/16. Луїс презентував "Золоту бутсу" разом з власними дітьми перед матчем проти "Гранади".

 

Сутичка Неймара та Везу 

У грі "Барселона" проти "Гранади" відбулася сутичка між Неймаром та Везу, Спочатку футболісти зчепились ще на футбольному полі. Неймар у відповідь на грубу гру декілька разів послав Везу та викликав його на чоловічу розмову у тунель "Камп Ноу". Вже після закінчення гри по дорозі до тунелю Неймар штовхнув в спину Везу і,напевно, було б продовження сутички, але їм зашкодили гравці та персонал обох команд. 

Камбек "Лас-Пальмасу"  

 "Лас-Пальмас" натхненний героїчним вчинком "Еспаньйолу" у домашній грі проти "Ейбару" вирішив і сам вдома вчинити героїчний вчинок. У грі "Лас-Пальмас"-"Сельта" островітяни до 52 хвилини програвали з рахунком 3-0. Та після цього героїчними зусиллями зрівняли рахунок. 

Перша поразка у сезоні "Вільрреалу" 

"Жовта субмарина" отримала першу поразку у нинішньому сезоні. Хоча все у виїзній грі проти "Ейбару" складалося на користь "Вільярреалу", вони перші повели у рахунку пенальті реалізував Соріану. Та у кінці гри Раміс та Леон схилили шальки терезів на користь господарів. Тепер у Прімері, тільки мадридський "Реал" не знає гіркоти поразки у поточному сезоні.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты