Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/12 миттєвостей 8-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

12 миттєвостей 8-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями восьмого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
18 октября 2016, 00:02

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями восьмого туру Ла Ліги Сантадер. 

Вихід Зозулі на заміну 

Роман три тури поспіль грів лаву запасних. Він вийшов на заміну у грі проти "Реалу" на початку другого тайму, коли вже рахунок був 4-0 на користь "вершкових". Напевно, Густаво Поєт вирішив дати шанс українському форварду проявити себе у вже програному матчі. Роман старався і навіть одного разу зробив гостру передачу на Рубена Кастро. Наш співітчизник 27 разів доторкнувася до м'яча, і зробив два відбори. Точність його передач складала 95.2%. Роман також отримав жовту карточку. Від авторитетного порталу whoscored отримав оцінку: 6.05, що є третім показником у команді. Гра закінчилася з рахунком 6-1 на користь "вершкових".

Вихід Кравця на заміну в кінці другого тайму  

Артем взагалі вийшов на поле на 75 хвилині у виїздній грі проти "Атлетіко". Рахунок був 4-1 на користь господарів. Під час перебування Кравця на полі "Гранада" пропустила, ще три голи. Артем 8 разів доторкнувся м'яча і не зробив жодної гострої передачі. Від авторитетного порталу whoscored отримав оцінку: 5.67. Гірша оцінка у команді, лише у голкіпера Очоа.

Ляп Камені 

Гол, пропущений від "Алавеса" на дев'ятій хвилині, більшою мірою – на совісті голкіпера "Малаги" Карлоса Камені. Воротар вийшов з воріт, але не зумів зіграти в м'яч після того, як той опустився до штрафного майданчика після "свічки". В результаті, помилкою воротаря скористався Дейверсон Брум. Карлос Камені – конкурент українця Дениса Бойка.

Тепер слово за наставником "анчоусів" Хуанде Рамосом. Вже пора випускати Дениса, який у цьому сезоні не провів жодної хвилини на полі.

Матч «Леганес» - «Севілья» відкрив 102-річний вболівальник господарів

Перед матчем чемпіонату Іспанії між «Леганес» і «Севільєю» відбулося вшанування найстаршого вболівальника господарів. Салустіано Торібіо, якому через день після гри виповнилося 102 роки, перед початком гри наніс перший удар по м'ячу.

Салустіано вболіває за «Леганес» все життя і не пропускає жодної трансляції з тих пір, як здоров'я не дозволяє йому відвідувати стадіон. Треба також віжмітити, що уболівальник старший, ніж його улюблений клуб - в цьому році «Леганесу» виповнюється 88 років. Всі п'ять онуків Салустіано є членами фан-клубу «Леганеса».

 

Перша виїзна перемога "Севільї" за останні 17 місяців 

"Севілья" останню виїзну перемогу в Прімері здобула у травні 2015 року. Тоді "нервіонці" перемогли на виїзді "Малагу" із рахунком 3-2. Тепер з таким самим рахунком переграли "Леганес".

Ефектне повернення Мессі

Лідер "Барселони" повернувся, після травми у грі проти "Депортіво" вийшов на заміну у другому таймі. Три хвилини на полі, і Ліонель довершив розгром "Депора" ефектим голом.  

 

Хет-трик Янніка Карраско 

"Атлетіко" розтрощив вдома "Гранаду" з рахунком 7-1. Головним героєм матчу став молодий бельгійський півзахисник Яннік Карраско, який зробив хет-трик та віддав дві гольові передачі. До речі, це перший хет-трик у кар'єрі Карраско. 

 

Чудовий гол Іссака Куенки 

А починалося для "Гранади" все так чудово. Куенка красивим ударом відкрив рахунок у грі проти "Атлетіко". 

Шикарна комбінація мадридського "Реалу" 

"Реал" на виїзді розторщив "Бетіс" з рахунком 6-1. Найбільше, заслуговує на увагу четвертий гол "королівського" клубу. "Вершкові" забили гол внаслідок шикарної комбінації, яку завершив Іско.

Молодий півзахисник "Бетісу" 20 хвилин чекав, щоб сфотографуватися з Роналду 

У день гри "Бетіс"-"Реал" Чарлі Мусонді-молодшому виповнилося 20 років. Він провів весь матч у запасі. Та після гри молодий гравець 20 хвилин чекав, щоб зробити фото з лідером "вершкових" - Роналду. 

Вдалий дебют Пранделлі  

Новий авторитетний наставник "кажанів" вдало дебютував у Прімері. У першій грі під керівництвом Чезаре Пранделлі "Валенсія" на виїзді перемогла хіхонський "Спортінг" з рахунком 2-1.

 

Перша перемога "Осасуни" в нинішньому сезоні Прімери 

"Осасуна" в останньому матчі туру здолала на виїзді "Ейбар" з рахунком 3-2. Ця перемога стала для неї першою в нинішньому сезоні Прімери. Тепер у Ла Лізі, тільки "Гранада" не знала радості перемог у поточному сезоні.  

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты