Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/9 миттєвостей 5-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

9 миттєвостей 5-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями п’ятого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
23 сентября 2016, 12:38
9 миттєвостей 5-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями п'ятого туру Ла Ліги Сантадер.

Артем Кравець вперше вийшов на гру в основному складі "Гранади"  

Український нападник у грі проти баського "Атлетіка" вперше вийшов в основному складі. Артем провів на полі 61 хвилину, і потім його замінили. За час проведений на полі Кравець 13 разів доторкався м'яча, тричі бив по воротах - одного разу влучив у площину воріт. Точність передач українця складала 62,5 %, але він не зробив жодної загостроючої передачі. Він також виграв дві повітряні дуелі. Якщо оцінювати його гру по 5-ти бальній ситемі, то зіграв Артем на слабеньку трієчку. Але сам факт появи в основі говорить про те, що Пако Хемес розраховує на українця. Хоча "Гранада" знову програла.

Бойко та Зоузя залишилися у запасі 

Денис та Роман були у заявках на гру у своїх командах, але на поле не виходили.

Перша тренерська відставка у сезоні 

Перед початком туру "Валенсія" звільнила Пако Айестарана з поста головного тренера. Команда не здобула жодного очка у перших чотирьох турах. Пако пропрацював головним тренером "кажанів" півроку. Виконуючим обов'язки головного тренера призначили Сальвадора Гонсалеса Воро.

Перша перемога у сезоні "Малаги" Хуанде Рамоса  

Колишній наставник "Дніпра" два роки був без роботи. У цьому сезоні вирішив повернутися на тренерську лаву, і щоб здобути першу перемогу в Прімери йому довелося чекати п'ятого туру. Треба відмітити, що "Малага" здобула вольову перемогу над "Ейбаром", а переможний гол забив гравець, який вийшов на заміну Ен-Несірі. Так що можна відмітити вдале тренерське рішення найстаршого тренера Прімери. 

Перша втрата очок "Реалу" у нинішньому розіграші Ла Ліги

Команда Зідана мала чудову нагоду побити рекорд "Барселони" часів Гвардіоли - по кількості перемог поспіль у Прімері. У випадку перемоги "вершкові" враховуючи і матчі попереднього сезону мали б - 17 перемог поспіль. Та "Вільярреал" зруйнував плани "Реалу" зігравши з ним у нічию на "Сантьяго Бернабеу". І тепер у поточному чемпіонаті нема команд, які не втрачали очок.

"Барселона" та "Атлетіко" сильнішого не виявили 

У центральному матчі туру на "Камп Ноу", "каталонці" приймали гостей із Мадриду. Обидві команди ставлять за мету перемогти у поточному розіграші Прімери. Та у очному поєдинку переможця не виявили. На гол Івана Ракітіча, гості відповіли голом Анхеля Корреа. У грі сталася прикра подія для "Барселони" травма Ліонеля Мессі, через яку він пропусти десь три тижні. 

 

Як виглядає нога Філіпа Луїша, після зустрічі із Суаресом 

Після гри "Барселона" - "Атлетіко" захисник "матрацників" Філіпе Луїш виклав фото своєї ноги у соціальній мережі "Істаграм". Справа в тому, що під час гри нападник "блаугранас" Луїс Суарес наступив йому на ногу.  

МSN та BBC вперше пішли з поля без гола в одному турі Прімери

Мессі, Суарес, Неймар, Роналду, Бейл та Бензема не спромоглися бодай на один гол у матчах 5-го туру Прімери. Таким чином, каталонське атакувальне тріо MSN та мадридське BBC вперше після дебюту Луїса Суареса в "Барселону" покинули поле, не забивши жодного гола.   

Перші очки "Валенсії" 

"Валенсія" звільнивши головного тренера Пако Айестарана, нарешті, здобула перші залікові бали у чемпіонаті. Під керівництовом в.о. головного тренера Сальвадора Гонсалеса Воро, команда здобула перемогу над "Алавесом". Після 5-го туру в Прімери нема жодної команди в якої нема очок.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты