Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/9 миттєвостей 4-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

9 миттєвостей 4-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями четвертого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
19 сентября 2016, 23:43
9 миттєвостей 4-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями четвертого туру Ла Ліги Сантадер.

Зозуля проти Кравця 

У першому матчі туру "Бетіса" проти "Гранади", українські вболівальники чекали протистояння Зозулі проти Кравця. Та основні події на полі відбулися без наших співвітчизників. Гра була досить цікавою, із закінчилася з рахунком 2-2. Зозуля та Кравець з'явилися на полі у кінці другого тайму, і не вплинули на результат матчу. Але головне, напевно, те що обидва будуть мати шанс у наступних поєдинках довести свою користь у власних командах.

Бойко у запасі, а Зотько провів перше тренування з основною командою "Валенсії"  

Денис Бойко знову був у запасі "Малаги" у грі проти "Лас-Пальмаса". А молодий український захисник Іван Зотько, який грає за "Валенсія Месталья" - дубль "Валенсії". Провів перше тренування з основною командою перед грою з "Атлетіком", але у заявку на гру не потрапив.  

Вилучення запасного голкіпера "Бетіса" із лави запасних

Запасний голкіпер "Бетіса" Дані Хіменес був вилучений у грі проти "Гранади" за дві жовті карти. Він сперечався із арбітром під час гри, і на 85 хвилині був вилучений за другу жовту картку. Та справа в тому, що він не провів на полі жодної хвилини у цьому матчі, і отримав вилученння знаходячись на лаві запасних. Можна також відмітити, що Дані взагалі не зіграв жодної хвилини у поточному розіграші Прімери.

Огірки в роздягальні "Барселони"

Прізвисько "Леганеса" - " Pepineros", що в перекладі із іспанської означає огірки. Тому команда, із передмісття Мадриду вирішила почастувати футболістів "Барселони" огірками перед грою. В роздягальню каталонського клубу було доставлено корзини з огрірками.

MSN знову на висоті 

Легендарне каталонське тріо у минулому сезоні, коли  доля зустрічі була вже вирішена намагалося зробити так, щоб кожен із тріо пішов з поля відзначившись у воротах суперника. У цьому сезоні тільки у четвертому турі MSN вийшло в основі разом. Спочатку Неймар був на Олімпіаді, а потім Енріке дав відпочити Суаресу та Мессі у грі проти "Алавеса", а вихід на заміну нападників був не дуже вдалим. У грі проти "Леганеса" тріо вийшло в основі, і результат, як завжди чудовий: Мессі дубль та асист, Суарес гол + асист та Неймар перший гол у Прімері у поточному сезоні. 

  

"Атлетіко" продовжує розважатися

Після двох нічиїх на старті команда Сімеоне розгромила у попередньому турі "Сельту" на виїзді. А у цьому турі знищила вдома хіхонський "Спортінг" з рахунком 5-0. Дублем відзначилися Грізман та Торрес, а один гол на рахунку новачка Гамейро. 

"Севілья" перша команда в історії Прімери, яка вийшла на матч без ісппанців у стартовому складі

Хорхе Сампаолі зробив ротацію, після гри ЛЧ проти "Ювентуса". І випустив на поле у стартовому складі "нервіонців" самих легіонерів у грі проти "Ейбару. Найбільше представництво було з Аргентини чотири футболісти  (Меркадо, Краневіттер, Корреа та В'єтто), далі три французи (Рамі, Колодзейчак та Бен-Єддер). Інші країни мали по одному представнику на полі: Італія (Сірігу), Португалія (Каррісу), Японія (Кійотаке) та Бразилія (Гансо). Цей факт цікавий тим, що вперше в історії Прімери у стартовому складі команди, не було жодного іспанця. 

Гол із середини поля Нікола Сансоне 

Нападник "Вільярреалу" Нікола Сансоне у грі проти "Реал Сосьєдаду" забив гол із середини поля.

Шедевр Хамеса Родрігеса

Колумбійський півзахисник "Реалу" у грі проти "Еспаньйолу" забив чудовий гол. Отримав м'яч поблизу штрафного майданчика обіграв двох захисників, і влучно пробив по воротах.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты