Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/10 миттєвостей 3-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

10 миттєвостей 3-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями третього туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
12 сентября 2016, 01:07
10 миттєвостей 3-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями третього туру Ла Ліги Сантадер.

Кравець відзначився у першому матчі за "Гранаду"

Наш співітчизник вже у першій грі за нову команду відзначився. Вийшовши на заміну на початку другого тайму Артем зрівняв рахунок у грі "Гранада" - "Ейбар". Та це не допомогло його команді втримати перевагу, і "андалусійці" пропустили гол на останній доданій хвилині матчі. До речі "Гранада", із 32 хвилини грала у більшості. 

Дебют Зозулі та Бойко у заявці 

Роман вийшов на заміну на 82 хвилині матчу "Валенсія" - "Бетіс" при рахунку 2-2. Під час атаки, коли "Бетіс" забив переможний гол Зозуля впав у штрафній у боротьбі із захисником. Бойко був у заявці "Малаги" на гру проти "Вільярреалу". Його команда програла 2-0.  

Дебют Рауля у якості коментатора  

Легенда мадридського "Реалу" Рауль Гонсалес спровбував себе у новій ролі. На каналі beIN SPORTS він був одним з коментаторів гри "Реал" - "Осасуна".   

Повернення Роналду 

Кріштіану повернувся після травми отриманої у фіналі Євро-2016. Вже у першому матчі проти "Осасуни" він відзначився взяттям воріт. Та, напевно, ще не готовий португалець провести всі 90 хвилин на полі, і тому був замінений на 66 хвилині матчу.

Юний вболівальник вибігає на поле "Сантьяго Бернабеу" 

У кінці матчу "Реал" - "Осасуна", на поле вибіг юний прихильник "вершкових". Підбіг до Бензема, і впав біля нього. Стюарти приборкали молодого хлопця, і вивели його за межі поля.

 

Розлючений "Атлетіко"

Команда Сімеоне після двох нічиїх не мала права втрачати очки у грі проти "Сельти". Та після першого тайму на табло горіли нулі. Отримавши прочухана від наставника у другому таймі ми побачили "матрацників", яких у минулому сезоні боялася вся європейська еліта. 

 

Камбек "Севільї"

Несподіваний лідер Прімери після двої турів "Лас-Пальмас" до 89 хвилини у грі проти "Севільї", залишався лідером, і після третього туру. Та призначений пенальті, і реалізований "нервіонцями" за хвилину до кінця мачту, і велика жага до перемоги допомогли "Севільї", ще раз відзначитися на останній доданій хвилині, і перемогти.

Сенсація на "Камп Ноу" 

Перед грою наставник "Барселони" Луїс Енріке згадував, що новачок Ла Ліги "Алавес" відібрав очки у "Атлетіко". Та сам якось вибрав невдалу тактику на гру, і не випустив із самого початку основних гравців. Треба також відмітити бійцівські якості новачка Прімери, який стає справжнім жахом для фаворитів Прімери. Перша поразка "Барселони" у чемпіонаті вже у третьому турі від новачка Прімери, і головне на власному стадіоні, де вигравати суперникам "блаугранас" дуже важко. 

Неймовірна техніка Неймара 

У грі проти "Алавеса" бразильський геній створив, ще один шедевр. Він декількома фінтами обіграв чотирьох захисників суперника. Та на жаль - це не допомогло "Барселоні".

 

Шикарний гол Рауля Гарсії 

Матч "Депортіво" - "Атлетік" завершився перемогою гостей, із рахунком 1-0. Переможний гол шикарним ударом, із далекої відстані забив півзахисник "басків" Рауль Гарсія.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты