Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/9 миттєвостей 2-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

9 миттєвостей 2-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями другого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
29 августа 2016, 17:12
4
9 миттєвостей 2-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями другого туру Ла Ліги Сантадер.  

Знову без українців на полі

У другому турі українці знову не виходили на поле. На цей раз Коноплянка не потрапив навіть у заявку, а Зозуля у заявці на гру був, але не грав. Ходять чутки, нібито, Коноплянка може покинути "Севілью", але поки що - це тільки чутки. 

Вшанування жертв землетрусу в Італії

Перед початком кожного матчу Прімери та Сегунди футболісти вшановували хвилиною мовчання жертв землетрусу в Італії. Трагедія, яка сталася на Апенінському півострові забрала життя біля 300 чоловік. 

Помилка тер Штегена і сейв обличчям у матчі проти "Атлетіка"

Німецький голкіпер у першому таймі у грі проти "Атлетіка" зробив помилку, а потім виправив її парирувавши удар власним обличчям. 

Рекорд тер Штегена 

У матчі з "Атлетіко" Марк-Андре не тільки відбивав м'яч обличчям, але і побив рекорд серед воротарів Прімери по кількості передач за одну гру. Він зробив 62 передачі, із 82% були точними.

Камбек "Малаги" Хуанде Рамоса

Команда колишнього тренера "Дніпра" зрівняла рахунок у грі проти "Еспаньйола", програючи по ходу матчу 2-0. Головне, що зрівняла рахунок "Малага" на останній хвилині основного часу, і гол забив бразильський нападник Шарлес, який вийшов на заміну. Вдале тренерське рішення принесло один бал "Малазі".  

  

Друга поспіль нічия "Атлетіко"

"Банда" Дієго Сімеоне перед початком сезону розлядалася, як одна з претендентів на титул. У перших двох турах "матрацники" зустрічалися з новачками Прімери, і не планували втрачати очок. Та в обох матчах зіграли у нічию. У першому турі втратили очки на останніх хвилинах у грі з "Алавесом", а у другому зіграли у нічию 0-0 з "Леганесом" - командою, яка взагалі дебютувала вперше в своїй історії у Прімері. 

"Леганес" побив рекорд "Реалу" з 1929 року

Дебютант Ла Ліги "Леганес" не пропустивши жодного м'яча у перших двох турах встановий рекорд для новачків Прімери. Попередній рекорд належав "вершковим", і становив 160 хвилин без голів для новачків Прімери, і був встановлений ще у далекому 1929 році в першому розіграші чемпіонату Іспанії .

"Лас-Пальмас" лідер Прімери вперше за 38 років

"Лас-Пальмас" розгромивши вдома "Гранаду" вперше з 1978 року став лідером Прімери. Випереджаючи по додаткових показниках "Реал" та "Барсу", які також мають по дві перемоги. 

Чудовий гол Крооса

Півзахисник мадридського "Реалу" більярдним ударом приніс перемогу команді у грі проти "Сельти".

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты