Tribuna/Футбол/Блоги/В ритме фламенко/8 миттєвостей 1-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

8 миттєвостей 1-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями першого туру Ла Ліги Сантадер.

Автор — Sacha79
23 августа 2016, 11:24
2
8 миттєвостей 1-го туру іспанської Прімери, які варті вашої уваги

Блог «В ритме фламенко» пропонує вам ознайомитися із найцікавішими миттєвостями першого туру Ла Ліги Сантадер.

Тур без укранців

У першому турі Ла Ліги Сантадер Євген Коноплянка потрапив до заявки "Севільї" на гру проти "Єспаньойолу", але на поле так і не вийшов. Після гри Євген заговорив про можливість зміни команди. Роман Зозуля взагалі не потрапив у заявку "Бетіса" на матч проти "Барселони.

Хет-трик Суареса

Минулорічний володар Пічічі зробив вагому заявку, і на цей сезон стати кращим бомбардиром Прімери. До речі, уругваець і миннулий сезон закінчив хет-триком, який приніс "Барселоні" титул чемпіона Іспанії. Цей перший хет-трик у Прімері у новому сезоні.

150 жовта карточка Серхіо Рамоса

Капітан "вершкових" - є одним з найнедисциплінованіших гравців Ла Ліги. Тому і не дивно, що він отримав юбілейну 150 жовту карточку у Прімері.

Перестрілка у Севільї

10 голів у одній грі, і нічія 3-3 після першого тайму. Гра, яка надовго запам'ятаэться прихильникам іспанського чемпіонату. Гра "Севілья" - "Есьпаньйол" закінчилася з рахунком 6-4 на користь господарів. 

 

Драма на "Вісенте Кальдерон"

Один з претендентів на титул мадридський "Атлетіко" приймав вдома новачка Прімери "Алавес". "Матрацники", мали величезну перевагу під час гри та не змогли її реалізувати. Вже у компенсований арбітром час вийшли вперед завдяки реалізованому пенальті Кевіна Гамейро. Та через дві хвилини на останній компенсованій хвилині "Алавес" зрівняв рахунок. 

 

Величезна телеаудиторія

Перший тур Ла Ліги Сантадер спостерігали телеглядачі майже 170 країн світу. Тепер за матчами Прімери можна спостерігати у будь-якому куточку світу.

Расизм на "Ель Моліньйоні"

На 22 хвилині матчу "Спортінг" - "Атлетік", арбітр матчу Клос Гомес змушенив був зупинити гру через расистські вигуки вболівальників хіхонців. Вони були направлені на адресу нападника "Атлетіка" Іньякі Вільямаса. Диктор на стадіоні попросив припинити це неподобство, і гра була продовжена. 

 

Вдалий дебют "Леганеса"  

Команда із передмістя Мадриду вперше за свою 88-ти річну історію дебютувала у вищому дивізіоні Іспанії. Перша гра на виїзді проти "Сельти", і перша історична перемога з рахунком 1-0.

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

На максимальних обертах
13 февраля 2018, 00:01
2
Ніколи не здавайся
20 ноября 2017, 22:37
2
Все посты