Tribuna/Футбол/Блоги/Суб'єктивний погляд/П'ять найцікавіших новин цього тижня - огляд

П'ять найцікавіших новин цього тижня - огляд

Кубок України, перший повний матч Мілевського за «Газіантепспор», можливе звільнення Вернидуба та ще багато іншого в огляді Антона Владіславського.

Автор — Anton Vladislavskiy
26 сентября 2013, 20:22
24

Кубок України, перший повний матч Мілевського за "Газіантепспор", можливе звільнення Вернидуба та ще багато іншого в огляді Антона Владиславського.

Луганська "Зоря" сенсаційно поступилася "Авангарду" в матчі 1/16 фіналу Кубку України. Не зважаючи на те, що краматорська команда є представником Першої ліги - це третя поразка до ряду. Та чи не є це причиною для звільнення головного тренера? Як повідомляє нам UA-Футбол, керівництво луганського клубу серйозно замислилося над цим питанням. Це підтверджує й той факт, що Юрій Миколайович не з'явився на післяматчеву прес-конференцію.

Як кажуть: "Від кохання до ненависті - один крок". Команда демонструвала нам вельми непогану гру на початку чемпіонату, але зараз потрапила в кризовий період, що підтверджує нинішня серія невдач. 

Чи є доречним звільнення Юрія Миколайовича - судити тільки керівництву клубу. Та зважаючи на те, що склад гравців, який зараз має "Зоря" підбирав саме Вернидуб, на те, що всі гравці купувалися саме під його бачення гри можна сказати, що це, як мінімум дивно. Людина будувала команду протягом трьох років, а все це можна зруйнувати всього лиш за один день.

Артем Мілевський вже встиг відіграти свій перший повний матч за свою нинішню команду. Відбулося це в поєдинку Кубку Туреччини, де нова команда Артема перемогла "Чорум", який зараз виступає в Третій лізі. Вагомий вклад у перемогу вніс і сам Мілевський - заробив пенальті після якого Семір Штіліч зрівняв рахунок. Крім того мав змогу забитий й сам Артем, але свої моменти не реалізував. 

(до вашої уваги відео з цього матчу)

- Це була кубкова гра, яка відрізняється від чемпіонату. Заслужено перемогли. Перемога може здатися важким, але було стільки моментів, що їх нереалізація створювала напругу в кінцівці. Пройшли в наступне коло, готуємося далі.

- Може, варто показати Брауну ролики з Вашою участю?

- У чому питання? 

-Що відбувається з Брауном?

-А що відбувається? Грає.

-Чому він не реалізує стільки моментів?

-Не знаю.

-Чи повинен тренер підлаштовуватися під футболістів чи навпаки?

-Ви ж пропонуєте, щоб я показував свої ролики, а почитаєш Мілевського - все я так я. Хлопці, ви що, Інтернет читаєте? Анчелотті мені цитуєте ...

- Рік, як Ви біля керма "Динамо". Що Вас порадувало і що б Ви хотіли забути?

-Цей рік я хотів би взагалі забути. Хоча думаю, кінцівка буде трохи краще.

Майже на усіх минулих прес-конференціях Олег Володимирович був веселим й з радістю відповідав на усі питання. Невже розмова з Суркісом все ж таки відбулася? Або знову проблеми зі здоров'ям? Адже через них до матчу з "Металургом" "Димамо" готував помічник головного тренера - Сергій Ребров.

Одразу ж після матчу першого туру Ліги Європи "Динамо" - "Генк" Олег Блохін звільнив всіх членів свого тренерського штабу. Андрій Баль, Олексій Михайличенко та Юрій Роменський залишаться в структурі футбольного клубу "Динамо", тому що контракт, який діє з ними, розривати ніхто не збирається.

Можливо, проблема була дійсно в тому, що на тренерській лаві не могли одразу знаходитись два тренери. Кожний тягнув ковдру на себе, а виходило.. те, що вийшло. Так би мовити: байка Крилова "Лебідь, рак та щука" в дії. А про здібності Андрія Михайловича ми взагалі не знаємо нічого, бачимо тільки, як Блохін тягає його по лавам запасних різноманітних команд. А, що? Влаштував таке собі працевлаштування друга.

Першим помічником нового тренерського складу Блохіна став 38-ми річний Сергій Владиславович Федоров, у минулому гравець "Динамо". Чергова людина з "динамівським серцем"?

Нагадаю, що вчора Кубок України покинули два клуби з вищого дивізіону: сімферопольська "Таврія" та луганська "Зоря", та відрізняються вони від інших клубів Прем'єр-ліги, котрі покинули Кубок, тим, що вони були переможені командами, які знаходяться в дивізіоні менші за рангом.

Після цих результатів мимоволі напрошується думка: а чи потрібен Кубок цим командам взагалі? Якщо детально заглибитися в це питання, особисто мені, здається, що ні. Ось посудіть самі:

  • звичайно ж, кожна команда, яка знаходиться в нижній частині турнірної таблиці,розуміє, що рано чи пізно в якійсь стадії цього турніру їм доведеться грати з грандом.
  • для того, щоб брати участь в цьому турнірі клубу треба використовувати додаткові кошти.
  • їм треба сконцентруватися на боротьбі в чемпіонаті, адже, зазвичай, в таких команд лава запасних невелика.

Антон Владиславський

                                                                                                              блогер 

                                                                                                      для ua.tribuna.com

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Кубок України, 1/16 фіналу
24 сентября 2013, 21:13
8
Все посты