Tribuna/Футбол/Блоги/Край наш козацький/Заспокійливе «Пасуш», енергетик «Коноплянка». Або як Федецький натякав «жабоїдам»

Заспокійливе «Пасуш», енергетик «Коноплянка». Або як Федецький натякав «жабоїдам»

«Бразилія» від Федецького, цікаві СМС-ки на «Дніпро-Арені», сутичка Влада з космонавтами і Конопялнка на розрив - саме так «Дніпро» оформлював путівку у плей-оф Ліги Європи

8 ноября 2013, 02:49
7

"Бразилія" від Федецького, цікаві СМС-ки на "Дніпро-Арені", сутичка Влада з космонавтами і Конопялнка на розрив - саме так "Дніпро" оформлював путівку у плей-оф Ліги Європи

«Дніпро» виходив на матч Ліги Європи після двох невдач у внутрішньому чемпіонаті. А перемога над «Пасушем» достроково виводила дніпрян у плей-оф Ліги Європи. Здавалося б, «Дніпро» мав починати агресивно, із здоровою спортивною злістю. Але нічого подібного ми не побачили. Гра без високих швидкостей, довгі позиційні розіграші, відсутність руху попереду. Власне все те, що не характерно «Дніпру». А причина цьому одна – заспокійливе «Пасуш», вироблено в Португалії. Без ГМО, як то кажуть. Португальці взагалі рідко переходили на половину поля дніпрян.

Вболівальники на «Дніпро-Арені» відверто сумували. Але перед самою перервою Артем Федецький змусив піднятися на ноги 14 тисяч. Не дочекавшись результату стикових матчів проти Франції, він натякнув «жабоїдам» , що нам будуть раді у країні карнавалів, диких мавп і нескінченних пляжів. У дворових баталіях те, що утнув Артем, називається просто – «Бразилія». Власне кажучи асистував українець саме бразильцю. Так що, наша мета – Бразилія-2014!

І якщо на полі чогось екстраординарного не відбувалося, то привертало до себе інше. На «Дніпро-Арені» діє чудовий сервіс. Будь-хто може відправити СМС на певний номер, і потім його можна буде побачити на рекламних щитах. «Ляляля» і «Карапуз» за «Дніпро» - такі повідомлення кидались в очі на стадіоні.

Та відвести погляд від таких навколофутбольних речей змусив енергетик «Коноплянка» – гідна відповідь португальському заспокійливому. Євген на лівому фланзі робив абсолютно все, що хотів. Відібрати м’яч у нього було неможливо. Наздогнати його – теж. Чудовий гол Коноплянки – логічне втілення різниці у класі команд, і тотальної переваги 10-ки «Дніпра» на своєму фланзі.

Останні хвилини матчу запам’яталися двома подіями. По-перше, сутичкою Влада з космонавтами.

По-друге, популярністю Коноплянки серед гравців «Пасуша». Відразу після фінального свистка до нього підійшов Тіагу Валенте і попросив обмінятися футболками. Кількома миттєвостями по тому до Євгена з таким же проханням підбіг вже Сержіо Олівейра. Українському вінгеру прийшлося ввічливо і з усмішкою на обличчі пояснювати, що мовляв, друже, ти запізнився.

У сухому залишку маємо спокійну перемогу «Дніпра» без надзусиль, яка виводить команду в 1/16 Ліги Європи.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Їм би Коноплянку
2 февраля 2014, 20:29
7
Їх не змінити
1 февраля 2014, 20:26
1
Все посты