Tribuna/Футбол/Блоги/Край наш козацький/Гейнріх Актобян або результативний вояж «Динамо» в Казахстан

Гейнріх Актобян або результативний вояж «Динамо» в Казахстан

Українці в «Динамо», узбецький Зізу, людина-невидимка і казахстанський дощ – блог «Край наш козацький» про старт «Динамо» в Лізі Європи

22 августа 2013, 20:07
26

Українці в "Динамо", узбецький Зізу, людина-невидимка і казахстанський дощ – блог "Край наш козацький" про старт "Динамо" в Лізі Європи.

Українців лише 3 – все одно немає гри

Напередодні Олег Володимирович сказав, що грати лише з українцями у складі на даному етапі «Динамо» не може, мовляв, куди ж без іноземців. А тут ще й відсутність ліміту на легіонерів у Лізі Європи, тому і шукати 4-го українця не знадобилося, вистачило трьох. Тим не менш, проти команди, яка лише по пенальті пройшла самий «Брейдаблік», цілісного малюнку гри так і не було. Пресинг у перші хвилини, разючі контратаки у 2-му таймі – усе це виглядало скоріше хаотично, ніж організовано. А постійні провали у захисті – вже норма.

Гейнріх Актобян – ну майже Зінедін Зідан

Після матчу гравці «Динамо» напевне звертатимуться до плеймейкера «Актобе» не інакше як Олександр Рудольфович. Адже узбецький гросмейстер просто на полі влаштував сеанс одночасної гри майже усім киянам. Уся гострота йшла саме від екс-партнера Шацьких по збірній. Обіграні Гейнріхом захисники не дадуть збрехати, було все: загострюючі передачі, небезпечні удари, сольні проходи. І погодьтеся, його лисина і техніка часом нагадувала самого Зізу.

Зліва можете іти, там немає тісноти

Лівий фланг у «Динамо» проти «Актобе» – дивна річ, гравці там наче і перебували, а флангу насправді не було. Можливо Тремулінаса просто забули в Києві? А, ні, один із найкращих лівих беків Франції останніх сезонів вийшов у старті. Не знаю скільки йому заплатили в Казахстані за те, щоб він одягнув мантію-невидимку, але гравці «Актобе» сповна цим скористалися. Другий гол та удар в поперечину прийшли саме з флангу Бенуа, який і сам відзначився автоголом. А потенційно небезпечних моментів з його зони було в кілька разів більше.   

Газон поганий не біда, хоч попáдаєм сповна

На стадіоні в Актобе відсутній дренаж. А перед грою прошов серйозний дощ. Що було далі, можете уявити. Дякувати, хоч поле відносно рівне і м’яч котився без проблем. Але сформувалися окремі «зони турбулентності», в які не бажано було потрапляти. Та все ж оминути їх багатьом не вдалося. Найефектнішими були падіння Драговича, Гейнріха, Віди та Аруни.

Реалізації нема це проблема Блохіна?

Хвороба Брауна Ідеє виявилася інфекційною. Можна говорити про нефарт, але якщо гравці не можуть довести контратаку 6 в 2 до удару, то в цій команді серйозні проблеми з реалізацією, а не з прихильністю долі. Чому Блохін, в свої часи найкращий нападник Європи, не може добитися від своїх підопічних більш відповідального ставлення до гольових моментів? Може, тому що він не лікар?

Другие посты блога

Їм би Коноплянку
2 февраля 2014, 20:29
7
Їх не змінити
1 февраля 2014, 20:26
1
Все посты