Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол і нічого особистого/Команда, яка могла б навести шуму в Європі

Команда, яка могла б навести шуму в Європі

Всі ми чули інформацію, що скоро “Ньюкасл” отримає нових власників, у яких з фінансами все прекрасно. І в мене є інформація, що я стану спортивним директором “сорок”. Просто у мене дуже хороша дружба з Мухаммедом ібн Салманом Аль Саудом. І ось-ось буде оформлена угода та клуб перейде в руки мого друга(знаю, мені треба бути обережним з ним). Якщо ви не вірите, що ми з ним друзі, ось вам фото. І коли інформація попаде в інтернет, майже всі покинуть “Ньюкасл”, та й нічого страшного не станеться. Знаєте чого? Бо я маю план, хто має очолити клуб та які гравці мають виступати за наш клуб.

Команда, яка могла б навести шуму в Європі

Всі ми чули інформацію, що скоро “Ньюкасл” отримає нових власників, у яких з фінансами все прекрасно. І в мене є інформація, що я стану спортивним директором “сорок”. Просто у мене дуже хороша дружба з Мухаммедом ібн Салманом Аль Саудом. І ось-ось буде оформлена угода та клуб перейде в руки мого друга(знаю, мені треба бути обережним з ним). Якщо ви не вірите, що ми з ним друзі, ось вам фото.

І коли інформація попаде в інтернет, майже всі покинуть “Ньюкасл”, та й нічого страшного не станеться. Знаєте чого? Бо я маю план, хто має очолити клуб та які гравці мають виступати за наш клуб.

Юліан Нагельсманн

Тренер, який завоював повагу у багатьох топ-тренерів, попри той факт, що німцю лише 32 роки. Почав тренерську кар’єру у 2016 році, очоливши “Хоффенхайм”, з яким здобув бронзові медалі у сезоні 2017/2018.

Тренер, у якого велике майбутнє та головні перемоги ще попереду. Після розмови з ним прийшли до висновку, що у нас є спільне, ми хочемо побудувати команду з молодих хлопців, які перспективні та талановиті. Тож до вашої уваги, команда, яка наведе шуму в Європі.

Александер Нюбель

Талановитий воротар, який перейде на правах вільного агента у “Баварію”, але ми то знаємо з Мухаммедом, як зробити так, щоб цей молодий голкіпер опинився в нашому клубі. Гравець народився та розпочав кар’єру у Падербоні. У 2015 році опинився в складі “Шальке”, де витіснив з воріт самого Ральфа Фермана. На початку сезону 2019/2020 він отримав капітанську пов’язку. “Шальке” спробував втримати свого капітана новим контрактом, але хлопець забажав спробувати витіснити Мануеля Нойера з воріт “Баварії”. Тільки погляньте, які сейви витворяє Нюбель.

Але не тільки сейвами та переходом у “Баварію” встиг відзначитись німець. Голкіпер брутально вдарив ногою в груди нападника Міята Гачіновіча і був видалений з поля.

Денис Попов

Чемпіон світу U-21 у 2019 році. Гравець, який нагадує Рамоса за стилем гри. Захисник, яким вже цікавляться деякі європейські клуби. Він має всі шанси заграти в АПЛ та в Європі. Багато вже сказано за нього, тож просто гляньте, що він робить на футбольному полі.

Дайо Упамекано

“Упамекано може грати в будь-якій команді світу. Ніхто не може пройти його — навіть я. Я ще не бачив більш швидкого центрального захисника. При цьому він також неймовірно потужний. Якщо він продовжить розвиватися, то стане таким же, як Жером Боатенг”. Так про гру французького захисника сказав Еміль Форсберг. Центрбек “РБ Лейпцига” є чемпіоном Європи віком до 17 років. Європейські гранди хочуть бачити даного футболіста. Плюс, Дайо відмовився від продовження контракту з німецьким клубом, тож варто влітку очікувати його в новій команді, і скоріш за все в іншому чемпіонаті.

Тео Ернандес

Тео — феноменальний”. Так говорять фанати “Мілана” про гру 22-річного лівого захисника. Француз є вихованцем школи мадридського “Атлетіко”, де він і розпочав свою професійну кар’єру, тільки у другій команді. Потім він перебрався до “Алавесу”, під час гри  в цій команді він зачарував інший клуб з Мадрида – “Реал”. Але у складі “галактікос” йому місця не найшлося і він перейшов у “Мілан”, де є гравцем основи. І в цьому сезоні він встиг 5 разів відзначитись забитими м’ячами.

Емерсон

Емерсон — вихованець клубу “Понте-Прета”. У квітні 2018 він приєднався до “Атлетіко Мінейро”, а вже у січні 2019 перейшов до “Барселони”. Через те, що у складі “каталонців” він би відразу не пробився, керівництво віддало його в оренду в “Бетіс”. Там він показує хорошу гру, і вже зацікавив декілька клубів Європи.

Мартін Едегор

Ви теж раді, що “золотий” хлопчик нарешті почав розкривати свій талант? Коли йому виповнилось 16 років, він перейшов у “Реал” та отримав зарплату 2,25 млн євро в рік. Але не йшла гра в Мартіна ні в основі, ні в дублі “вершкових”. І тоді вундеркінд відправився в оренду “Вітесс” та “Реал Сосьєдад”. Саме в іспанському клубі Едегор розпочав всім показувати, що він може стати топ-гравцем.

Мусса Діабі

Вихованець “Парі Сен-Жермен”. Так, вам не почулось, вихованець. З 2013 по 2018 рік був у молодіжних командах парижан, а у 2018 вже почав залучатись до основи. Зігравши 25 матчів і забивши 2 голи за “ПСЖ”, він перебрався до німецького “Баєра”. 2019 року з командою до 20 років поїхав на молодіжний чемпіонат світу. Швидкий та технічний гравець, можете переконатись в цьому переглянувши відео.

Деніел Джеймс

Вихованець юнацьких команд футбольних клубів “Галл Сіті” та “Свонсі Сіті”. За останніх він дебютував у дорослому футболі. За ці три роки він зацікавив власників “МЮ”, які заплатили за уельця 15 млн фунтів. В першому матчі за “дияволів” він забив дебютний гол у ворота “Челсі”. Ден, якщо буде прибавляти в грі в кожному матчі, то його очікує велике майбутнє.

Федеріко Вальверде

“У нього є якості, щоб продовжувати розвиватися. Він хороший хлопець, професіонал. Мене не дивує те, що я бачу, все якості вже були при ньому.Він набирається впевненості, зрілості, досвіду. Вболівальники «Реала» будуть отримувати задоволення від його гри багато років.Ризикну сказати, що він може стати своїм Серхіо Рамосом для півзахисту “Реала”. Дієго Форлан такими словами описує 21-річного земляка, який виступає за мадридський клуб. Виступав за клуб «Пеньяроль», у складі якого ставав чемпіоном Уругваю. Саме тут його замітили керівництво “вершкових”.

Лаутаро Мартінес

Народився 22 серпня 1997 року в місті Баїя-Бланка. Лаутаро пішов по стопах свого батька, який теж був футболістом, роблячи свої перші кроки в місцевій команді “Ліньєрс де Баїя Бланка ”. Дебютував за “Расинг”, в якому провів 48 матчів і забив 22 голи. 4 липня 2018 року Лаутаро перейшов у міланський «Інтернаціонале» за 22,7 мільйона євро, підписавши контракт на 5 років. У матчі проти “Сассуоло” він дебютував у італійській Серії A. 29 вересня в поєдинку проти “Кальярі” Мартінес забив свій перший гол за “Інтер”. Форвардом цікавиться “Барселона” та інші гранди.

Ерлінг Браут Голанд

Ходять чутки, якщо збірна Гондурасу була дівчиною, то норвежець мав одружуватись після того, що він зробив 30 травня 2019 року. Якщо є такі, хто не пам’ятає, що сталось в цей день, то я вам нагадаю. У матчі групового етапу забив дев'ять голів у ворота збірної Гондурасу, завдяки чому його команда виграла 12:0. Гравець, який може побити всі рекорди Роналду та Мессі. Всі бачили його гру, тож давайте ще раз переглянемо на його дії на футбольному полі.

Як гадаєте, така команда на чолі Нагельсманна здобула б титул АПЛ?