Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол і нічого особистого/Кадар – тату-майстер, Хацкевич – вчитель іноземної мови, Зінченко – репер

Кадар – тату-майстер, Хацкевич – вчитель іноземної мови, Зінченко – репер

Якби футболу не стало, ким були б футболісти...

31 июля 2019, 13:44
11
Кадар – тату-майстер, Хацкевич – вчитель іноземної мови, Зінченко – репер

Футбол – один з провідних видів спорт у всьому світі, але, уявімо, що завтра він перестає існувати. Такий поворот подій змусив би провідних футболістів замислитись над іншими своїми талантами, які допомогли б їм підтримувати їхній матеріальний достаток. Тож, давайте трошки пофантазуємо та поміркуємо з приводу того, ким могли бути українські гравці та представники УПЛ, якщо б не існувало футболу.

Томаш Кадар

Угорський захисник міг стати чудовим тату-майстром, тільки-но погляньте на його тіло – татуювань у нього багато. Недаремно кажуть, що той, хто має більше 5-ти татуювань в майбутньому може стати непоганим майстром з тату, адже вже знає сенс в цій сфері. Цікаво, яку назву мав би його тату салон?

Володимир Адамюк

Захисник «Львова» свого часу три роки працював електриком. Тож, поза футболом, Володя ,можливо, був би першокласним електриком та займав би посаду начальника департаменту електричних підстанцій, хто зна.

Олександр Хацкевич

Головний тренер «Динамо» чудовий поліглот та може з легкістю знайти спільну мову з будь-якою людиною, незважаючи на те, якою мовою володіє його співрозмовник. Кадар казав, що розмовляє з білорусом мовою тіла. Не кожен так зможе.

Сергій Кривцов

Гравець донецького «Шахтаря» став би прекрасним співаком. Всі пам’ятають його феєричне виконання пісні Мусліма Магомаєва «Синя вічність», ще за часів його перебування у національній збірній України. Сергій, точно,з став би переможцем народного талант шоу як от «Голос Країни» чи «X-Фактор».

Олександр Зінченко

Любов до репу могла б зробити з Сашка ще одну зірку музичних конкурсів та талант шоу. Хоча, знаючи як Зіна вміє жартувати і десь підколити своїх партнерів, він міг би стати і Stand-upкоміком.

Віктор Циганков

Ні для кого не секрет, що лідер «Динамо» кожен рік купує FIFA та NBA, а отже, він міг би бути затятим геймером та робити круті стріми. Підписались би на ютуб канал Віті?

Андрій Ярмоленко

Беручи до уваги здатність Гравця «Вест Хема» вдало будувати фрази, які згодом входять до історії, він міг би видати серію книги з афоризмами під грифом «Сьогодні ти під конем, а завтра на коні».

Євген Селезньов

Якщо Ви думаєте про те, хто ж стане наступним президентом України після Зеленського, то світ футболу дарує нам прекрасну кандидатуру – Женю Селезньова. Цар – так називають гравця іспанської «Малаги». Цікаво, якби форвард назвав свою партію?

Ярослав Ракицький

Гравець «Зеніту» міг би стати колектором. На полі він відбирав м’ячі, а будучи колектором, він би так само, професійно, вибивав би гроші у боржників.

Денис Гармаш

Автор переможного голу у матчі за Суперкубок України міг би стати прекрасним психологом. За всю свою кар’єру Денис ніколи не мав ніяких скандалів, ніколи не сперечається з суддями та гравцями. Гравець «Динамо» прекрасно знаходить спільну мову з фанатами і суддями. Гляньте лише як він з ними спілкується.

Як бачимо, наші футбольні гравці мають безліч талантів та стихій, де б вони могли себе реалізувати. Але, добре, що це все лишається лише в наших фантазіях, адже вони, перш за все, першокласні футболісти! Тож, трішки пожартували, та й досить. Вистачає у нашому футболі клоунади за останні роки. Сподіваємось, що через певний проміжок часу український футбол та гравці будуть давати бій будь-яким грандам світового футболу, а чемпіонати стануть більш насиченими та непередбачуваними.

Лучшее в блогахБольше интересных постов