Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол і нічого особистого/Не повезло - не фартануло

Не повезло - не фартануло

Гравці , які ставили ставки та отримували покарання.

21 июля 2019, 17:22
14
Не повезло - не фартануло

Щодня люди роблять ставки на різні спортивні події , в тому числі на футбольні поєдинки. Хтось виграє , хтось програє, а "особливі" отримують дискваліфікацію. До вашої уваги підбірка гравців , які хотіли заробити гроші за рахунок прогнозів на матчів своїх та інших футбольних клубів.

Деніел Старрідж

Володар кубка Ліги Чемпіонів та срібної медалі АПЛ у 2019 році. Дані Старрідж нещодавно отримав дискваліфікацію на 6 тижнів та повинен виплатити штраф у розмірі 75 тисяч фунтів. За що форвард отримав таке покарання? У 2018 році англієць повідомив своєму двоюрідному брату про те , що він перейде у "Севілью" і порадив заробити грошей на цьому трансфері. Родич Старріджа зробив ставку на 10 тисяч фунтів , проте нападник не опинився в Іспанії, а став гравцем "Вест Броміча" на правах оренди. Цікаво , хто після цієї історії захоче підписати англійця?

Пол Скоулз

Одинацятиразовий чемпіон Англії та дворазовий володар кубка Ліги Чемпіонів, Пол Скоулз отримав штраф у розмірі 8 тисяч фунтів стерлінгів за ставки на футбол. Пол зробив 140 ставко на футбол в період з 17 серпня 2015 року до 12 січня 2019 року. Екс-гравець збірної Англії ставив на матчі , де тренерами були його колишні партнери "МЮ". Також була названа сума всіх ставок Скоулза , а саме 26 тисяч фунтів потратив екс-тренер "Солфорд Сіті" та виграв лише 5800 фунтів. Англієць визнав свою провину і сказав , що більше не буде робити ставок. А йому так хотілось заробити грошей на чемпіонстві "Манчестер Юнайтед" у новому сезоні. А хто стане новим володарем АПЛ, пишіть своїх фаворитів у коментарях.

Мартін Демікеліс

Головний тренер "Баварії" U-19 у 2016 році отримав звинувачення від FA за ставки на тоталізаторі. Екс-гравець "Манчестер Сіті" з 22 січня по 28 лютого 2016 року , 12 разів робив прогнози на футбольні поєдинки за , що аргентинець мав оплатити штраф у розмірі 22 тисячі фунтів.

Джейсон Лайонс

Гравець ірландського клубу "Елтон Таун" отримав дискваліфікацію на 7 матчів. У 2017 році Лайонс робив ставки на чемпіонат Ірландії , але він не ставив ставки на матчі своєї команди. В тому же сезоні, два його партнери Ігор Лабутс та Драгос Сфріжан були дискваліфіковані за договірний матч.

Джейдін Стефенсон

Гравець команди "Колінгвуд" із австралійської футбольної ліги отримав десятиматчеву дискваліфікацію і штраф 20 тисяч доларів за те , що робив ставки на матчі своєї команди , плюс отримав умовну дискваліфікацію на 12 матчів. Стефенсон зробив ставку на три різні поєдинки свого клуба на суму 36 доларів. Оце я розумію азарт, поставити ставку на суму 36 доларів , щоб ще заплатити 20 тисяч.

Івіца Оліч

Один із зіркових хорватських футболістів потрапив у неприємну ситуацію у 2016 році. Виступаючи за "Мюнхен-1860", Оліч робив ставки на матчі другої Бундесліги, що заборонено регламентом.За цей трюк, тренер збірної Хорватії отримав дискваліфікацію на два матчі та штраф у розмірі 20 тисяч євро.

Маріус Сумудік

Будучи головним тренером "Астри" у 2016 році , отримав дискваліфікацію на 6 місяців за гру на тоталізаторі. Федерація футболу Румунії покарала за те , що Маріус робив ставки на матчі румунського чемпіонату , Ліги Європи та Ліги Чемпіонів. Також наставник отримав "бонус" у розмірі 22,4 тисячі євро.

Йоан Кардиналь та Валентен Ейсерік

Два гравці "Ніцци" у 2017 році були дискваліфіковані за участь у ставках. На три матчі умовно та штраф на Йоана у розмірі тисяча євро, така нагорода була для футболістів.

Джої Бартон

Один із самих скандальних футболістів сучасності, Джої Бартон у 2017 році отримав дискваліфікацію на 18 місяців за ставки на футбольні матчі. В період з 2006 по 2016 рік футболіст зробив 1260 ставок на ігри , де грали англійські клуби. Півзахисник визнав свою провину. Але це був не перший випадок, коли Джої отримав покарання за гру на тоталізаторі.Граючи за "Рейнджерс", він зробив 44 ставок, але на клуб із Глазго він не ставив.Тоді він отримав покарання лише на 1 матч.

Бредлі Вуд

Головний герой даної підбірки , який "перевершив" всіх попередніх гравців.У 2018 році футболіст отримав дискваліфікацію на ШІСТЬ РОКІВ. Справа в тому , що екс-гравець "Ольфретон Таун" робив ставки на те , що отримає жовту карточку в матчі. Виступаючи за "Лінкольн Сіті", він отримував попередження у поєдинках кубка Англії проти "Іспвіч Таун" та "Бернлі". За те ,що судді йому показували жовту карточку , Бредлі заробив 11,5 тисяч євро. Але тепер гравець вийде на поле аж 8 березня 2024 року і виплатить штраф у розмірі 3725 фунтів.

Наостанок , не грайте на тоталізаторі , такі ігри можуть привести до поганих наслідків.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов