Tribuna/Хоккей/Блоги/Ковзанка/Названо топ-десятку фільмів про хокей

Названо топ-десятку фільмів про хокей

Портал DigiTitles.com склав TOP-10 найпопулярніших фільмів про хокей і представляє вашій увазі найкраще з того, що було знято про цей вид спорту за 35 років.

Блог — Ковзанка
Автор — Untitled
15 июля 2014, 14:15
2

Портал DigiTitles.com склав TOP-10 найпопулярніших фільмів про хокей і представляє вашій увазі найкраще з того, що було знято про цей вид спорту за 35 років.

  • Таємниця Аляски (1999). Фільм органічно поєднує в собі спорт і людські стосунки. Історія про маленьку хокейну команду з Аляски, що прийняла виклик знаменитих New Yourk Rangers. Відмінна акторська гра та прекрасні саундтреки не залишать вас байдужими.
  • Горобець на льоду (1983). Добра сімейна комедія про те, що поставленої мети потрібно добиватися навіть якщо перед тобою закриваються всі двері. Фільм розповідає про хлопчика-хокеїста, котрий досягнув своєї мрії старанними тренуваннями, завзятістю та любов’ю до спорту.
  • Міннесота (2009). Якісна російська психологічна драма про справжню братерську любов. В основі фільму – протиріччя між двома братами-хокеїстами. Конфлікти й ситуації, що виникають між ними, змушують проявити свої характери в момент розлому, оголюючи все найпотаємніше.
  • Зубна фея (2010). Ідеально для сімейного перегляду. Фільм-казка, де комедійний жанр витриманий на 100%. Сюжет розгортається навколо здорованя-хокеїста – Дерека Томпсона, який тішить публіку тим, що кожного разу виходячи на лід, вибиває суперникам зуби…
  • Диво (2004). Кіно про бравих американських хлопців, які випадково втілили в життя неймовірну американську мрію. Стрічка оповідає про історичний тріумф хокейної збірної США на Олімпіаді 1980 року.
  • Могутні каченята (1992). Відмінна комедія для сімейного перегляду. Фільм у доступній формі розповідає про дружбу, взаємодопомогу, відданість і волю до перемоги. Гарний настрій та бажання завоювати світ гарантовано!
  • Викидайло (2011). Проста та нехитра спортивна комедія про команду великих і безцеремонних мужиків. Фільм рясніє бійками, художньо розмазаною по склу кров’ю, вибитими зубами, що підлітають під зводи арени, та приправлений неабиякою порцією хтивого гумору й жорсткого слівця.
  • Молода кров (1986). Усім шанувальникам вісімдесятих і Патріка Суейзі фільм припаде до смаку. В цілому, картина про те, що добро завжди перемагає зло, а мрії збуваються, якщо дуже захотіти.
  • Раптова смерть (1995). Класика жанру, терористи задля корисливих цілей захоплюють хокейну арену, все відбувається під час вирішального матчу, в заручниках 10 000 чоловік і лише одна людина здатна вирішити цю проблему – Дарен Маккорд (Жан-Клод Ван Дамм), інспектор з пожежної безпеки.
  • Удар по воротах (1977). Фільм про «жорсткий хокей» і банду лютих забіяк та хуліганів з нижчої хокейної ліги, що пробивають собі дорогу в світ великого спорту не зовсім звичними способами.

Переклад Kovzanka.com

Другие посты блога

Весь хокей у 30 цитатах
18 сентября 2014, 14:42
4
Все посты