Tribuna/Футбол/Блоги/der Kopfball/З ким «Ман Сіті» і «Ліверпуль» зіграють у останніх трьох турах АПЛ. Чемпіонські перегони на фінішній прямій

З ким «Ман Сіті» і «Ліверпуль» зіграють у останніх трьох турах АПЛ. Чемпіонські перегони на фінішній прямій

Команда Гвардіоли попереду на три очки.

Блог — der Kopfball
Автор — Kostiantyn Stepaniuk
8 мая 2022, 22:10
5
З ким «Ман Сіті» і «Ліверпуль» зіграють у останніх трьох турах АПЛ. Чемпіонські перегони на фінішній прямій

Джеррард допоможе Клоппу?

Боротьба за чемпіонство в АПЛ з кожним туром стає ще запеклішою. До 36-го туру «Ліверпуль» відставав від «Манчестер Сіті» лише на одне очко, але зіграв внічию з «Тоттенгемом» і дозволив «містянам» збільшити перевагу.

Гвардіола і його команда такими подарунками користуватися вміють – вони вдома розгромили «Ньюкасл» з рахунком 5:0 (Зінченко відіграв весь матч і відзначився асистом!).

Наразі топ-4 АПЛ виглядає наступним чином: 

У обох претендентів на чемпіонство залишилось по 3 матчі у нинішньому сезоні АПЛ, результати яких і вирішать, хто стане переможцем сезону 2021/22. 

Цікаво, що і «Ман Сіті», і «Ліверпуль» ще зіграють з «Вулвергемптоном» і «Астон Віллою». Фанати мерсисайдців знаходять у цьому символізм – вважають, що Стівен Джеррард може допомогти їм виграти трофей.

«Сіті» пропустив «Реал» у фінал ЛЧ та вилетів з Кубка Англії (до речі, програв саме «Ліверпулю»), тому може повністю зосередитися на АПЛ.

У Клоппа ж ситуація складніша – окрім АПЛ, «червоні» ще змагаються за два трофеї. 14 травня зіграють проти «Челсі» у фіналі Кубка Англії, а 28 травня зійдуться із «Реалом» у вирішальному матчі сезону в Лізі чемпіонів.

Враховуючи всі обставини, хто виграє АПЛ 2021/22?

Фото обкладинки: liverpool.com

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты