Tribuna/Футбол/Блоги/VAR VAR/Що б я заборонив на Tribuna.com

Що б я заборонив на Tribuna.com

Моя альтернативна підбірка речей, імен і явищ, які б я заборонив на улюбленому сайті.

Блог — VAR VAR
Автор — metronamars
18 февраля 2019, 10:11
30
Що б я заборонив на Tribuna.com

Тиждень тому на sports.ru одному відомому не українському сайті викотили підбірку слів, які охоче заборонили б більшість читачів порталу. І якщо від деяких з цих слів готовий плюватись і звичайний обиватель нашої Трибуни, то на деякі(наприклад, "топить" чи "пушка") нам абсолютно по-цимбалах, оскільки вони не дуже часто вживаються на українських інтернет-майданчиках. Однак, на Трибуні вистачає триггерів, від яких починає тіпати навіть найтерпеливіших, найспокійніших і найбільш толерантних користувачів. До вашої уваги підбірка слів, речей і явищ, які вирішив виділити Те, що показує Кобін.

Одразу давайте прояснимо декілька речей: я знаю, що у телефоні є функція "Вимкнути сповіщення", на Трибуні є можливість заблокувати хештег, не збираюсь нікого вчити, як правильно працювати. Тому давайте просто розслабимось перед насиченим футбольним тижнем і трошки розважимось.

КЛІКБЕЙТНІ ЗАГОЛОВКИ

Страшний сон зайнятих роботою користувачів Трибуни, які виокремлюють дорогоцінні хвилинки вільного від роботи часу, щоб пробігтись очима заголовками новин і дізнатись інформацію швидко і прозоро. Натомість доводиться клікати на заголовок типу такого і розбиратись уже на місці, як чесний громадянин Олександр Караваєв вирішує питання на дорозі. Ну і якщо деякі персонажі українського футболу фактично самі дають новинарям зброю в руки, то  в деяких випадках просто береться відповідь на провокативне питання журналіста і виноситься в заголовок. Не соромно, товариство?

 

ПУШІ З ДОДАТКУ

Хотів об'єднати з попереднім пунктом, але вирішив, що пуші заслуговують на окремий підзаголовок. Слухайте, я звісно дуже вболіваю за Сашу Зінченка і переживаю за його кар'єру в найсильнішому клубному чемпіонаті світу(ну чи у найбільш хайповому), дуже радію його успіхам, але 4(!) пуші за вечір - це, здається, все ж перебір. І це я вже не кажу про новини про Ракицького(про це нижче), там хоч все можна пояснити підпискою на клубний тег "гірників". Я не жаліюсь, мені приємно, що люди роблять свою роботу, але чи не здається вам, хлопці, що sometimes вас дійсно заносить?

 

РАКИЦЬКИЙ

Після самі знаєте якого переходу, Ярослав Ракицький, здається, всюди. В новинах, статусах, матеріалах, новинах про матеріали, пушах(скрегочу зубами), коментарях провідних спеціалістів у світі футболу і простих рядових вболівальників, у заголовках випусків ТаТоТаке(на очі навертаються сльози безсилої люті), і навіть у цьому пості! Для того, щоб наглядно проілюструвати, як мене дістала згадка про Ракицького, дам хроніку новин за 12 лютого(перший офіційний матч Ракицького у футболці Зеніта):

Від усієї душі сподіваюсь, що коли Віктор Циганков таки перейде в якийсь європейський середняк, то новин в стилі "Віктор Циганков вперше вдихнув римське повітря" на сайті не буде. Як і нестерпних пушів, чорт забирай!

НОВИНИ ПРО МАРІУПОЛЬ

А ви не думали, що в українському футболі є щось смішніше, ніж постійне глузування над темою арендованих гравців Маріуполем у Шахтаря? Ось навіть в момент, коли я писав цей пост, вилізла новина, що Данило Сікан перейшов у Маріуполь(дякую, Боже, що не пуш). Як ви думаєте, чому були присвячені 90% коментарів в цій новині? Елементарно, Ватсоне! Якщо вас як і мене дістали жарти про "арендуполі" і "фк ахметівці" - давайте раз і назавжди вирішимо проблему. Так, спершу буде важкувато, можливо Журавльов навіть влаштує одиночний пікет біля будинку Олега Щербакова і пов'яже клубний шалик на собачу будку главреда, але в цьому випадку я пропоную виступити "санітарами лісу" і вибити клин клином. Власне, кому стане гірше від того, щоб в рубрику "Найсмішніші коментарі" перестануть потрпаляти кучеряві баяни? Хоча б про Маріуполь.

P.S. Поки дописав цей пункт - згадав, що пуш про Сікана упав ще минулої неділі. Бігаю очима офісом в пошуках леза.

ШИРІНА МОРОЗЮК

Якщо ви не знаєте, хто це, то ви або останні пару років жили в ізольованій від інтернету країні(став мордорський плюсик, якщо зрозумів відсилочку), або саме вас ніколи не візьме в клуб Сергій Рафаїлов. Дипломатка, громадська діячка, selfmadeperson, законослухняна учасниця дорожнього руху, а віднедавна ще й талановита журналістка. Усі ці характеристики не мають нічого спільного з авторкою картини "Два пряных грейпфрута", широко відомої у вузьках колах турецьких торгашів моделі і інстаблогерки. Для вирішення цієї проблеми недостатньо просто прибрати новини про Іру Морозюк з сайту. Пропоную альтернативу: вгорі закріпити посилання на її профіль в Instagram, особливо вірним фанатам, які підписані на тематичний хештег, присилати(не повірите) пуш-повідомлення, щойно в Інсті Іри з'являтимуться актуальні матеріали для зняття стресу.

Наостанок можна назвати ще декілька слів чи явищ, які дратують відвідувачів Трибуни не менше, ніж колажі Саніна. Це і Микола Несенюк, і новини про кандидатів у президенти(абсолютно НЕ проплачені, як нам по секрету шепнув наш надійний інсайдер Дмитро К., який попросив, щоб ми зберегли його ім'я на анонімних умовах), фраза "Рандомний футболіст/команда у вогні", перепости новин зі sports.ru з одного відомого сайту, фейки взуттєвого бізнесмена, а ще були прохання заборонити слова "трендець" і "голяндра", але давайте обмежимось попередженням і попросимо хоча б не грати "на жопу", для початку. Збережемо нерви собі і одному вусатому гендирктору. Бережіть себе, вимикайте пуші, якщо вони вас дратують, і не ведіться на клікбейти.

А у коментарях пишіть, кому з футбольних функціонерів ви б заборонили доступ у фейсбук і що чи хто дратує на Трибуні саме вас.

Другие посты блога

Все посты