Tribuna/Футбол/Блоги/VAR VAR/Як Гладкий продавав бутси Луїса Адріано

Як Гладкий продавав бутси Луїса Адріано

Ностальгуємо за «класичним», яке відбулось три роки тому у Львові.

Блог — VAR VAR
Автор — metronamars
16 мая 2017, 23:45
1
Як Гладкий продавав бутси Луїса Адріано

17 травня 2017 року відбудеться черговий(уже п'ятий в цьому сезоні) поєдинок між Шахтарем і Динамо. Для одних це вирішальний матч сезону, а для інших - приємна нагода покласти золоті медалі чемпіонату в кубок. Українське "класичне", безкомпромісний і безжальний поєдинок не на життя, а на смерть(як стверджує капітан "біло-синіх"). Блог Те, що показує Кобін підігріває інтерес читачів Трибуни(якщо його ще можливо підігріти)  і пропонує зануритись у спогади майже трирічної давнини, а саме в матч за суперкубок України, який відбувся 22 липня 2014 року, але поглянути на події з досить неоднозначного ракурсу. Поїхали!

Перед самим початком матчу капітани команд виявили, що хтось(а на фото видно, хто саме) вирішив зіграти з їх ігровою формою злий жарт.

Трубачі Онуки проводять одну з перших репетицій виступу на фіналі пісенного конкурсу Євробачення, що через три роки відбудеться в Києві і який принесе виконавиці всесвітню славу.

Гладкий дізнається, що Бельханда коштує 9 млн євро, а його заробітня платня в Динамо складає 5 млн євро на рік.

Драговіч кидає око на бутси Луїса Адріано з очевидно-нехорошими намірами...

... а через секунду втілює їх без жодних докучань совісті і відбирає взуття в опального бразильця.

Адріано просить Тараса Степаненка повернути його бутси, але Тарас трактує його прохання по своєму...

...і вирішує забрати частину екіпіровки у Безуса.

Готуючись до гри, напередодні Кучер знаходить в інтернеті відео дуже дивного змісту і вирішує наслідувати на полі дії головного актора.

Ярмоленко радить Тайсону не приймати українське громадянство і перейти в Лаціо або Фенербахче...

...на що душа донецької команди відповідає категоричною відмовою і продовжує контракт з Шахтарем...

...а Ярмоленко запам'ятовує це і затаює злобу, яка через два роки вирветься назовні.

В свою чергу Ілсіньо розповідає свою сумну історію втечі і повернення в Шахтар Євгену Макаренку, той після розповіді задумується.

Бразилець вирішує врятувати кар'єру молодого українця і за будь-якої ціни витягнути його з київського полону. Олег Гусєв в шоці тягнеться за телефоном, щоб набрати Шаблія.

Приємна і вихована людина в житті і справжній лицар на полі, Олег Анатолійович демонструє манери і вітає Даріо Срну, як і годиться справжньому джентльмену.

Хорват відверто не очікує такого привітання і розчулено дякує.

Тим часом Олександра Гладкого зацікавлюють нові бутси Драговіча...

...нападник вичікує зручний момент...

...і вже за мить показує обновку кіперу "біло-синіх" Олександру Шовському!

Вболівальники демонструють Мбокані свої напрацювання щодо проведення масштабної акції "Біла шиза", конголезець фанатської ініціативи не оцінює і вирішує змінити клубний чемпіонат.

Проникнувшись великодушним жестом вічливості від Олега Гусєва, Луїс Адріано вирішує підтримати принцип фаєр-плей і привітати Лукмана Аруну з виходом на заміну.

Атмосферу толерантності і спокою підтримує Сергій Рибалка, який по-братськи вітається з новачком Шахтаря Марлосом...

...а потім взагалі вирішує підправити зачіску багатостраждальному Адірано, наслухавшись порад від головного барбера Києва Єгора Лугачова.

Болбат дізнається ім'я конкурента за позицією, якого влітку придбав Шахтар...

...вирішує шукати свого щастя в орендах, про що розповідає товаришам по команді...

...і лише справжній патріот свого клубу і своєї країни Ярослав Ракицький скептично дивиться на молодого співвітчизника...

...і ділиться радісною новиною з фанатами про підписання нового контракту з Шахтарем!

Сумним виглядає лише тренер "гірників" Мірча Луческу, який розгублено розводить руками...

...а потім просить свого знайомого зловити попутку до Пітера.

Бразилець Фернандо теж пакує валізи, адже щойно йому повідомили про те, що насправді Шахтар щойно здобув не другий кубок УЄФА...

...про що деякі бразильці ще не здогадуються.

Поки Шахтар святкує перемогу, президент ФФУ Анатолій Коньков фліртує з молодою вболівальницею, років на 40 молодшою від нього.

Олександр Гладкий дізнається, що Шахтар домовився з Динамо про його перехід у стан "біло-синіх" і з жахом уявляє перспективу  пояснюватись з Драговічем щодо привласненого взуття.

Даріо Срна ділиться з командою радісним інсайдом, який отримав від еффектної білявки на попередному фото: Луческу залишає Шахтар. Емоції команди непідробні...

...і лише Олександр Гладкий з сумом в очах пропонує новачку "гірників" дещо придбати.

За ці три роки багато чого зміниться. Футболісти йтимуть і приходитимуть, проведуть ще декілька "класичних", одне з яких за правом назвуть "найскандальнішим в історії", Динамо перерве чемпіонську гегемонію Шахтаря, Григорій Суркіс видасть дочку заміж, а Марія Квітова виграє боротьбу за звання найкращого блогера України. Але все це буде потім. Все це буде несуттєвим. Адже факт лишиться фактом: за ці три роки ми ні на йоту не розлюбимо український футбол і кожен новий день зустрічатимемо з нетерпінням і очікуванням нових сенсацій, а потім з посмішкою ділитимемось враженнями на Трибуні.

 

P.S. Але не всі...

 

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты