Tribuna/Футбол/Блоги/Футбол. Прошлое и настоящее/«Львів» - «Динамо» Київ в порівнянні з «Краснодар» - ЦСКА

«Львів» - «Динамо» Київ в порівнянні з «Краснодар» - ЦСКА

Цікаво було зрівняти

28 апреля 2019, 21:37
4
«Львів» - «Динамо» Київ в порівнянні з «Краснодар» - ЦСКА

Все пізнається в зрівнянні. Дуже полюбляю задіяти цю життєву мудрість. А сьогодні так вийшло, що подивився останні 15 хвилин матчу «Краснодар» - ЦСКА, після чого переключився на заключні півгодини «Львів» - «Динамо» Київ. І що ж постало перед моїм поглядом?

Повний дисонанс у відвідуваності. Після несамовитого ґвалту переповнених трибун арени «Краснодар» поодинокі викрики небагато численних глядачів на стадіоні «Україна» різали слух. Дружнє скандування «Мо-лод-цы! Мо-лод-цы!», яке надихало «биків» на звершення, змінилися кволими «Суддя, трідварас!» у Львові.

Матчі були схожі за своєю напругою. «Коні» щосили гарцювали, щоб відіграти 0:2. А «бики» витоптували газон, щоб вийти на третє місце, яке дає право участі в кваліфікації Ліги чемпіонів (до сьогоднішнього дня був не в курсі). Хоча, перемога надала «Краснодару» непоганий шанс і на друге місце в чемпіонаті Росії, яке гарантує лігочемпіонівську осінь. Адже московський «Локомотив» попереду всього на три очки – 46 проти 49, а попереду ще чотири тури.

Кияни взагалі догравали матч вдев’ятьох, але вистояли. Часом сама Фортуна у вигляді стрибаючого по перекладині м’яча була на боці хлопців Хацкевича. 1:0 – і шанси на чемпіонство ще залишилися. Хоча, як на мене, після нулів з «Шахтарем» гірники свого же не втратять. Так що киянам уже слід готуватися до кваліфікації Ліги чемпіонів, яка вже не за горами.

Які ж висновки після побаченого мною по ТВ? Відвідуваність більша в еРеФії в рази. В цьому УПЛ не суперник російському чемпіонату. По інтризі, приблизна рівність з деякою перевагою гри у Львові. А ось по майстерності команд відповідь можуть дати тільки євро кубки. У мене все.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты