Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/Як виглядали б найжахливіші форми топ-клубів сьогодні

Як виглядали б найжахливіші форми топ-клубів сьогодні

Блог Lacasaca показав, як би виглядали найжахливіші треті форми «Реала», «Баварії», «Челсі», «Мілана» та «МЮ», якби їх робили зараз. Блог «Футбольна форма» ретранслює це для вас.

Автор — Gedeonus
4 сентября 2015, 14:57
15
Як виглядали б найжахливіші форми топ-клубів сьогодні

Блог Lacasaca показав би, як би виглядали найжахливіші треті форми «Реала», «Баварії», «Челсі», «Мілана» та «МЮ», якби їх робили зараз. Блог «Футбольна форма» ретранслює це для вас. 

Звичайно, поняття краси форми – вкрай відносне. Це все виключно діло смаку. Тим не менш, ті форми, які присутні у цьому огляді, були неоднозначно сприйняті як серед фанів вищеозначених клубів, так і просто серед футбольних вболівальників. Хоча, звичайно, вони не були б справжніми вболівальниками, якщо б час від часу не дивилися на них з ностальгією. 

Для кожного клубу ви побачите три картинки. Перша – початковий варіант форми, який ми бачили років 20 тому; друга – «буквальний переклад» цієї форми на сучасні стандарти футбольної моди; і третя – це як би виглядала сучасна третя форма клубу, якби дизайнерам була поставлена задача брати своє натхнення в першій. 

«Реал» Мадрид (третя форма, 1996)

 

«Баварія» Мюнхен (виїзна, 1993)

 

«Манчестер Юнайтед» (виїзна, 1995)

 

«Челсі» (виїзна, 94/96)

 

«Мілан» (виїзна, 1995)

 

«Ювентус» (третя форма, 1996)

 

«Аякс» (виїзна, 1989)

 

«Рівер Плейт» (виїзна, 1994)

 

«Чівас» (виїзна, 2008)

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты