Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/Хамон, броколі і пиво: як експериментують з формою в Іспанії

Хамон, броколі і пиво: як експериментують з формою в Іспанії

Все більше клубів третього іспанського дивізіону рекламують себе у досить незвичний спосіб. Як - у блозі «Футбольна форма».

Автор — Gedeonus
16 августа 2015, 12:40
5
Хамон, броколі і пиво: як експериментують з формою в Іспанії

Все більше клубів сегунди Б, третього іспанського дивізіону, рекламують себе у досить незвичний спосіб. Їстівні принти – у блозі «Футбольна форма».

З кожним роком все більше іспанських клубів третього дивізіону влаштовують собі рекламу на декілька днів своєрідними перфомансами. Проходять ці перфоманси навіть не на футбольному полі – а у невеличких конференц-залах, де такі маленькі клуби зазвичай презентують свою нову форму. Хто знає, що напоумило керівників першого з цієї когорти клубів – лоркинської «Ла Ойї» – зробити форму, на якій би було зображено одна з головних пам’яток регіону, броколі. Це було в жовтні 2013 року, і з того часу клуби нижчих іспанських дивізіонів немовби влаштували змагання з дивних комплектів форми. У кого комплект форми найгарніший, найсмішніший чи найбридкіший – це вже вам вирішувати. 

«Ла Ойя», місто Лорка, Сегунда Б, 2013/14, 2015/16 (броколі)

«Култураль Леонеса», місто Леон, Сегунда Б, 2014/15 (смокінг)

«Луго», місто Луго, Сегунда, 2014/15 (пиво + восьминоги)

«Гіуело», місто Гіуело, Сегунда Б, 2015/16 (хамон)

Поки що гіуельське «Депортіво» – єдиний повноцінний дебютант цього клубу за інтересами. У Гіуело виробляють один з найсмачніших хамонів в Іспанії, і, власне, саме шматочки хамона можна побачити на формі клубу. Ви можете згадати м’ясний костюм Леді Ґаґи, сцену з мультфільму «Мадагаскар», де лев Алекс всьому бачив шматки м’яса, чи то «санкції» одної держави до цього прекрасного продукту. Головне – це те, що футболісти «Гіуело» ще щонайменш сезон будуть бігати у таких комплектах.

Другие посты блога

Все посты