Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/Старі фотографії. «Челсі» 1971

Старі фотографії. «Челсі» 1971

Учора «Челсі» зробив найгучніше придбання зимнього трансферного вікна. А сьогодні ми згадуємо про перший євротрофей Синіх…

Автор — Gedeonus
3 февраля 2015, 16:30

У 1971 році

  • Проголошено створення Народної Республіки Бангладеш;
  • Катар відмовляється увійти до складу новостворених Об’єднаних Арабських Еміратів;
  • Intel випустила свій перший мікропроцесор.

А ще…

Лондонський «Челсі» звоював свій перший євротрофей.  Ним став Кубок Володарів Кубків сезону 1970/71. У двохматчових протистояннях Сині послідовно вибивали спочатку грецький «Аріс», потім болгарський «ЦСКА», «Брюгге» та переможців минулого розіграшу трофею «Манчестер Сіті». У фіналі героям нашого матеріалу протистояв мадридський «Реал». Перший матч на нейтральному стадіоні у Греції закінчився унічию, а оскільки пенальті не були тоді популярною мірою, за два дні пройшло перегравання, де верх взяли саме футболісти «Челсі» - забивали Осґуд та Демпсі.

Синьо-жовта форма привертає увагу українських вболівальників лондонців. Футболка, на якій немає майже нічого, окрім жовтої емблеми (стара емблема «Челсі» виглядала як лев, що у нинішній емблемі знаходиться у колі, по різні сторони якого знаходилися дві зірки).  Шорти за модним тоді фасоном, з жовтими вкрапленнями по боках, які зараз активно використовує Nike у своїй продукції. Жовті гетри довершують дуже простий комплект.

До вашої уваги хайлайти пам’ятного фіналу для Синіх. А ми з вами прощаємось до завтра, де ви зможете згадати інші цікаві команди для спогадів :) До зустрічі!

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты