Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/Джентльмени, удачі! Дві дивні форми з нижчих іспанських дивізіонів

Джентльмени, удачі! Дві дивні форми з нижчих іспанських дивізіонів

«Луго» з Сегунди та «Култураль Леонеса» нещодавно здивували своїми нестандартними формами

Автор — Gedeonus
2 августа 2014, 01:03
1

«Луго» з Сегунди та «Култураль Леонеса» нещодавно здивували своїми нестандартними формами. Детальніше - у блозі «Футбольна форма». 

Передсезонні збори – цікава штука. Гравці бачать один одного після досить довгого часу, ігрові зв’язки награються наново, і кожен веселиться як може. Якщо ти світовий гранд – будь ласка, їдь до свого США/Китаю/Австралії на передсезонне турне та грай з «Кітчі», «Мазембе» та «МЛС Олл-Старз». А от якщо ти клуб набагато менший, то популярності треба набирати трохи іншими шляхами.

От «Луго», наприклад. Два роки тому клуб пробився до Сегунди і грає там без особливих пригод – у середині таблиці шарудить та й нехай собі. У перших числах липня місяця Лугіньйо презентували свою нову форму (фото зверху: теж непогана, до речі), і, здавалося, на цьому завершать. Але ні! Завдяки партнерству з броварнею «Ештрела Галісія» хлопці мають дуже дивну форму чисто на передсезонний період. Отже, домашня футболка являє собою кухоль пива, причому не лише за кольоровою гамою, але й де-факто за принтом. Це при тому, що комір разом з рукавами чорного кольору. Чесно кажучи, досить важко уявити, як воно виглядає з типової камери.

А от у воротарському комплекті фігурує восьминіг! Ні-ні, пане Паулю, перепрошую, Ви тут ні до чого. А от у галісійській кухні восьминога використовують, та ще й як! Чи не найсмачніший інгредієнт в усіх місцевих блюдах. Як-от Полбо а Фейра (також пульпада: пиріжки з восьминогом), яке подають на день святого покровителя міста Луго.

Тарілки з Полбо а Фейра на футболках немає, є просто щупальце цього морського створіння. Вигядає дивно. Втім, не дивніше, ніж форма наступних наших учасників.

«Култураль Леонеса» єдиний раз за всю свою історію потрапляв до Прімери у сезоні 1955/56, щоб одраз ж вилетіти з 15го місця. Останні роки клуб живе переважно у Сегунді Б, третьому за статусом дивізіоні Іспанії. Про сам клуб більше й нічого сказати: у складі одні лиш іспанці (окрім однісінького грузина Якоба Апхазави),  але передсезонна форма! О, форма!

У передсезонному турнірі «Un gol por la minería», у якому окрім «Леонеси» беруть участь «Понфераддіна» та «Спортинг» з Хіхону, ці хлопці будуть традиційно вдягати чорні та білі костюми від виробника hummel. От тільки «костюми» у даному випадку вживаємо буквально: нова форма «Култураль Леонеси» майже повністю нагадує СМОКІНГ.

Що здається зайвим – так це логотип технічного спонсора, емблема клубу та типові хуммельські стрілочки золотого кольору на плечах. Заберемо все це, і перед нами будуть привітні молоді люди у смокінгах з поліестеру.

Кому належить ця дивакувата ідея – невідомо. Проте свою хвилинку уваги від світу ці два клуби отримали, а з ними, можливо, і трошки грошей, з якими зараз в іспанському футболі далеко не все добре.

 

З вами були Gedeonus і блоґ «Футбольна форма»

До нових зустрічей!

Лучшее в блогахБольше интересных постов

Другие посты блога

Все посты