Tribuna/Футбол/Блоги/Футбольна форма/Воїн Дракона. Нові форми «Порту» від Warrior

Воїн Дракона. Нові форми «Порту» від Warrior

Відчайдушні американці презентували нові форми для одного з португальських китів

Автор — Gedeonus
11 июня 2014, 01:26
2

Зараз модно не любити Warrior. Ну а якщо ви менш радикальний у своїх поглядах, то з великою ймовірністю ви просто не розумієте цих дивакуватих американців, що для славетного «Ліверпуля» зробили спочатку вишиванку, а потім щось ну зовсім незрозуміле кольору чорничного йогурту.

А ще ці монстри хапають собі все більше європейських клубів! Окей, почали з «Ліверпуля», потім похарчувалися мілкотою накшталт данського «Рандерсу», норвезького «Одд» та ірландського «Шемрок Роверс». А тепер, після ці іроди спаплюжать і форму «Порту»! Ой лихо…

Ви не розумієте дивакуватих американців, що для «Ліверпуля» зробили вишиванку

Але як на мене, до такого треба ставитися в першу чергу зі сторони інновацій. Рінат Ахметов каже, що чим сильніше «Динамо», тим цікавіший чемпіонат та тим краще інтрига. Маю аналогічну думку відносно компаній футбольного екіпірування. Чим більше команд одягаються не в adidas та Nike, тим більше у цих двох компаніях будуть намагатися зробити щось красиве та цікаве.

Чесно кажучи, Warrior до Драконів підкрався зненацька. Звідти мій шалений подив, коли я дізнався про ескізи форм, про які я зараз розповім.

Але до форми «Порту».

Домашня може здивувати? Думаю, ні. Уваги заслуговують, як на мене, старий фокус зі смугами-в-смугах (пильно придивіться до синіх вертикальних смуг), дивний комірець (далеко не найкращий, проте нетиповий), та й трохи помаранчевого кольору на спині.

У виїзній ви можете побачити відголоски гостьової та минулого сезону. Але там не було діагональних смуг, та й шаблон був на всю футболку. В цілому, не маю претензій до форми, оскільки це щось новеньке. Єдине – смуги можна було подовжити до подолів форми.

Третя рожева. Просто рожева. Добре, з чорним і Рікардо Кварежмою. Знову ж таки, нічого особливого, проте декілька моментів (наприклад, розташування спонсора та його сумісність з даною формою) роблять цей комплект добрим.

Хочу зауважити ще й воротарські комплекти. Вони чудові. Просто чудові. Так, хтось може сказати, що футболка на Елтоні виглядає так, нібито його машина переїхала, проте це класний новий воротарський шаблон (яких завжди не вистачає), тим більш у двох кольорових гамах.

Отож, я пораджу не думати про Warrior звисока. Вони теж вміють зробити класно. Ви тільки дайте.

 

З вами були Gedeonus і блог «Футбольна форма»

Майте повагу та самоповагу.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты